Cum sa pastrezi stralucirea parului brunet?

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6045

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca ai parul negru si lucios va trebui sa fii foarte atentaa cu el deoarece parul brunet are nevoie de mai multa grija decat orice alt tip de par. Iata cateva sfaturi pentru a-l pastra mereu stralucitor:

* Infasoara-ti parul cu o panza sau cu o esarfa in fiecare noapte, astfel incat, in timpul somnului, parul sa nu se incalceasca. Daca parul nu se incalceste noaptea, va fi mult mai usor de periat si coafat dimineata - ceea ce inseamna sanse mai reduse de a-l rupe cu peria sau cu pieptenele.

* Daca dormi pe o perna care invelita intr-o husa de satin ajuta parul sa ramana liber si imprastiat. Cand dormi pe o fata de perna din bumbac sau poliester, parul se freaca mereu pe tesatura, ceea ce ii poate determina ruperea.

* Chiar daca faci dus in fiecare zi, nu-ti spala parul mai mult de o data pe saptamana. La spalare, uleiurile naturale din par sunt eliminate si parul ramane uscat si fragil.

* Foloseste produse de ingrijire special concepute pentru parul brunet. Sunt recomandate tratamentele cu balsam si uleiuri, deoarece acestea vor hidrata parul si il vor proteja impotriva schimbarilor de temperatura.

* Foloseste un balsam pe care sa-l poti folosi zilnic si sa nu trebuiasca sa te speli pe cap nici inainte, nici dupa ce-l folosesti.