Cum sa pari mai tanara?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2783

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cauti metode naturale de intinerire? Acum poti sa te folosesti de aceste trucuri beauty care sa-ti mascheze varsta. Nu mai sta pe ganduri si fa aceasta schimbare in viata ta!

1. Nu folosi nuante de fard cu sclipici

In cazul in care ai cute pe pleoape si in jurul ochilor, fardurile stralucitoare le vor reliefa si mai mult. Renunta la fardurile stralucitoare in favoarea nuantelor mate, menite sa acopere imperfectiunile. Culori precum bej sau piersica sunt potrivite in orice situatie si iti vor lumina privirea.

2. Alege gloss in loc de ruj

Odata cu trecerea anilor buzele se subtiaza si au tendinta de a se usca. Totodata, creionul de buze de nuanta inchisa si rujul mat scot in evidenta ridurile din jurul gurii. Asadar, inlocuieste rujul clasic cu un gloss. Intr-adevar, se sterge mai repede, dar e de preferat datorita efectului de buze carnoase pe care il imprima. In cazul in care vrei neaparat o anumita culoare a rujului, aplica un gloss incolor peste acesta.

3. Nu exagera cu machiajul

In acest caz, esteticienii sustin si ei sintagma: „Ce-i mult strica!". Un machiaj pronuntat al ochilor, buzelor si obrajilor, nu va face decat sa iti incarce tenul si sa te imbatraneasca. Incearca sa gasesti un echilibru intre ele. De exemplu, daca ai ales un blush pentru obraji, machiaza-te foarte discret la ochi in ideea de a-ti mentine chipul proaspat.

4. Alege un fond de ten si un corector iluminator

Stim ca o nuanta de fond de ten inchisa te ajuta sa ascunzi mai usor imperfectiunile. Insa efectul este si acela de imbatranire. Alege o nuanta care sa-ti lumineze chipul, si ai grija si in ce priveste cantitatea aplicata. Esti si tu de acord cu cat de inestetic este un chip supraincarcat. Esteticienii recomanda aplicarea unei creme hidratante ca si baza a machiajului. Efectul acesteia e atat unul de protectie cat si unul de fixare si mentinere a machiajului un timp cat mai indelungat.