Cum sa maschezi o tunsoare nereusita?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2992

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tocmai ai incercat un model de tunsoare care nu te prinde deloc? E atat de nereusita incat nici nu mai vrei sa iesi din casa?

E normal sa te cuprinda disperarea pentru ca tunsoarea e un aspect definitoriu al infatisarii noastre. Insa nu da fuga la coafor din nou, sa-l mai tunzi un pic! Sau, mai grav, nu fa greseala sa-l retusezi chiar tu! Iata cateva solutii de urgenta care te vor salva pana cand o sa-ti creasca podoaba capilara si tunsoarea sa poata fi corectata:

Produse de styling pentru uniformizare

Daca in urma „erorii" a fost afectata textura parului, spre exemplu daca are mai mult volum intr-o parte decat in alta, poti remedia cat de cat situatia cu ajutorul unui produs de styling pentru uniformizarea parului.

Extensii de par

Daca parul tau e prea scurt acum, extensiile de par iti pot fi de mare ajutor. Fie ca recurgi la un stilist, fie ca ti le atasezi singura, in cazul celor cu clips, extensiile sunt un aliat de nadejde pana cand parul tau ajunge in mod natural la lungimea dorita.

Accesorii de par

Accesoriile pentru par, gen esarfe sau bentite, sunt o varianta exelenta pentru mascarea tunsorilor nereusite. Pe langa acest avantaj major, ele sunt foarte chic, mai ales alaturi de o pereche de ochelari de soare.

O idee ar fi sa infasori o esarfa de mai multe ori in jurul capului. De asemenea, poti sa aplici un ser cu efect de par ud si sa prinzi o bentita. Chipul tau va capata un aspect placut si foarte atragator.