Cum sa mai arzi din calorii?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2342

Voteaza & Distribuie

Descriere

La prima vedere pare greu, dar te poti mentine in forma si fara antrenamente, fara regulament si echipament sportiv. Scoate agenda si noteaza-ti acesti 10 pasi simpli pentru a-ti pastra o silueta de invidiat fara sa apelezi la sala de sport.

1. Intre lift si scari, alege scarile

Fie ca mergi la job, la cumparaturi sau te intorci acasa, uita de lift!! E vorba de 10 minute in care urci scarile dar care te va ajuta sa arzi cam 100 de calorii in fiecare zi. Cumulate pe parcursul unui an, e vorba de 5 kg in plus date jos. Merita, nu?

2. Uita de taxi si masina personala

Ori de cate ori ai ocazia, alege sa circuli pe jos. Pe langa faptul ca vei consuma calorii, corpul tau va capata tonifiere si elasticitate. Vei da dreptate zicalei: "Mersul pe jos face piciorul frumos!". Si inca un motiv in plus: nu vei mai polua aerul.

3. Fii baby-sitter cand ai ocazia

Iti plac copii? Si mai bine. Oricand se iveste ocazia, ofera-te sa stai cu ei. Sa nu ai nici o indoiala: vei consuma destule calorii. Chiar merita!

4. Intra in joc cu prietenii

Ti se par indepartate vremurile din scoala generala, cand erai atat de slaba? Poti face si acum aceleasi lucruri: iesi in parc, joaca-te si prosteste-te. Te vei binedispune si vei da jos si ceva kilograme.

5. Renunta la mijloacele de transport

Nu te-ai saturat sa pierzi vremea asteptand mijloace de transport? De fapt, daca stai sa calculezi intarzierea plus inaintarea greoaie din cauza traficului, mai bine o iei pe jos. Ajungi si mai repede si vei arde si o cantitate insemnata de calorii. Incearca!