Cum sa interpretam fizionomia barbatilor?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari17914

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se spune ca arta de a intelege fizionomia barbatilor ajuta un judecator sa evalueze caracterul sau personalitatea cuiva. Exista anumite caracteristici fizice, in special la nivelul fetei, care ajuta la interpretarea naturii unei persoane.

Se spune, de exemplu, sa nu ai niciodata incredere intr-un om cu ochi de pisica, adica in cineva cu ochii verzi. Nu se stie cat de exacte sunt astfel de profetii in ce priveste citirea fetei. Cu toate acestea, exista tari precum Grecia, China si chiar India, unde interpretarea fetei este considerata o arta. Se spune ca un expert in fizionomie poate sa interpreteze si sa explice personalitatea sau caracterul unei anumite persoane doar printr-o singura privire asupra structurii fata si corpului. Trucurile prezentate mai jos acopera informatii referitoare la interpretarea fizionomiei barbatilor.

Cum sa interpretam fizionomia unui barbat?
Fiecare zona a fetei ajuta la evaluarea unei persoane. Fruntea ajuta la interpretarea modului de gandire. Ochii „vorbesc" despre capacitatea de a face fata diferitelor experiente de viata. Metodologia de lucru si abilitatea de a incheia afaceri profitabile este interpretata prin nas. Gura arata cat de expresiva este o persoana iar buzele indica nivelul de senzualitate.

Interactiunea cu ceilalti este indicata de urechi si nivelul de asertivitate se explica prin aspectul barbiei. Intelesul fiecarei caracteristici faciale este diferit atunci cand vine vorba de sexe. Din urmatorele paragrafe, veti invata sa analizati fizionomia unui barbat.

Fizionomia fetei unui barbat
Capul
Capul mare si rotund al unui barbat indica faptul ca se descurca bine ca administrator. El va detine o pozitie buna in viata. Un om al carui cap este plat si plin de par arata ca este inteligent si plin de duh, calitati bune si caracter. Un cap lung arata ca omul va intampina probleme in gestionarea averii si se va dovedi nefericit. De asemenea, un cap mic arata ca nu este foarte norocos in viata si ca ii va lipsi inteligenta.

Parul
Un cap plin de par indica faptul ca omul este inteligent. Daca are parul des si aspru inseamna ca poate fi sarac. Parul negru si des indica o persoana plina de calitati. Parul subtire negru inseamna ca omul este o persoana patimasa. Parul usor roscat inseamna ca barbatul poate trai o viata foarte confortabila.

Fruntea
O frunte lata indica in principal inteligenta, precum si o fire generoasa. O frunte scurta indica cel mai probabil ca este sarac si chiar ca poate trai o viata scurta. Barbatii sanatosi si bogati spiritual au fruntea curbata si lata. Fruntea lata si inalta indica inteligenta si bogatie.

Ochii
Un barbat a carui colt al ochilor este de culoare rosie, arata un rang inalt de popularitate in randul femeilor. Ochii profunzi indica un om foarte necredincios si rau. Daca un om are ochi rotunzi frumosi, el poate fi un escroc sau o persoana foarte curajoasa. Ochii de culoare rosie indica natura pasionala si ochii de culoare galbena ca persoana nu este multumita de viata ei. Ochii albi arata inteligenta.

Sprancenele
Sprancenele curbate ca un arc arata ca barbatul va duce o viata confortabila si ca nu va avea probleme financiare. Imbinarea sprancenelor indica faptul ca barbatul va ramane sub influenta persoanei de sex opus. Cu toate acestea, astfel de persoane sunt foarte inimoase. Indivizi egoisti, ingamfati au sprancene lungi, stufoase. Un individ sarac si nefericit poate avea mai putin par pe sprincene.

Urechile
Urechile mici indica un om necugetat. Oamenii cu urechi lungi sunt adesea considerati inteligenti. Urechile rasucite si dure indica fie ca e un luptator fie ca are un corp robust. Urechile subtiri pot indica faptul ca barbatul este un savant iar urechile groase indica nesiguranta, inselaciune si o persoana malefica.

Nasul
Nasul lung indica un om norocos care va castiga putere si bogatie. Cel foarte lung arata ca e o persoana fara rusine. Nasul mici tradeaza un om cu suflet cu conceptii religioase. Un om viclean si rau are o adancitura in centrul nasului.

Obrajii
Un om cu „gropite" observate atunci cand rade sau vorbeste arata ca este norocos si bogat. Obrajii lati si carnosi inseamna ca persoana are un destin de urmat si isi castiga puterea prin avere. Obrajii ridicati indica egoism.

Barba
Un barbat fara par pe barbie indica faptul ca are comportamentul unui las si poate fi ghinionist. Barba rara indica ca este egoist si are un temperament impulsiv. Un om care iubeste sa socializeze are o barba mare.

Gura si buzele
Un om cu gura larga este plin de noroc iar gura mare inseamna ca are un caracter indraznet. Buzele rosii indica un caracter fericit, optimist. Buzele lungi inseamna ca barbatul e nefericit, cu un caracter necinstit. Buzele proeminente indica un om muncitor, care are probleme cu fidelitatea.

Fata
Un barbat cu fata rotunda este considerat jovial si norocos. O fata foarte mare si rau proportionata indica faptul ca poate fi sarac.

Fizionomia corpului unui barbat
Inaltimea
Se presupune ca un barbat inalt are personalitate si traieste o viata confortabila. Barbatii scunzi sunt considerati sexy in natura, vicleni si inteligenti.

Burta
O burta lunga si subtire arata ca detine o pozitie buna in viata si in munca. Burta normala arata ca este norocos. Daca un barbat are vene rosii pe burta inseamna ca e de moravuri usoare iar venele albastre indica avere.

Buricul
Buricul mare, rotund este interpretat ca al unui om generos. Daca buricul e adancit, „carnos", inseamna ca omul detine o pozitie buna in viata lui. Se spune ca un barbat nu are morale atunci cand buricul lui este mic si inegala in forma.

Coapsele
Parul des pe coapsa unui barbat inseamna ca este foarte popular in tabara de sex opus. Lipsa parului pe coapse precum si coapsele inguste indica ghinion. Coapsele mari si „carnoase" inseamna ca barbatul are norocul de partea lui.

Picioarele
Picioarele mari „bulanoase" arata ca barbatul are putere si bogatie. Picioarele medii in dimensiuni tradeaza faptul ca barbatul traieste o viata normala.

Parul de pe corp
Se spune ca un barbat cu par rar pe corp este norocos. Daca are parul subtire, se spune ca sufera in viata. Parul foarte gros indica faptul ca va trai o viata mizerabila.

Acestea sunt unele caracteristici si semnificatiile lor legate de fizionomia barbatilor. Nu se poate spune sigur daca se poate judeca de fapt o persoana pe baza acestor interpretari fizionomice umane. De fapt individul alege cum sa actioneze sau cum sa se comporte. Aceste actiuni pot fi contradictorii cu aceste interpretari in multe cazuri, astfel ca este la latitudinea ta cat de mult ar trebui sa crezi in aceste interpretari fizionomice.