Cum sa folosesti spuma de par

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari14159

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu toti vedem, in locuri publice sau la lucru, persoane ce folosesc prea multe produse de par. Daca nu vrei sa devii unul dintre acestia, iata cateva sfaturi privitoare la folosirea spumei de par.
Experimenteaza cu diferite produseNu incerca numai un tip de spuma de par. Exista diferite spume de par, pentru fiecare tip de par. Incearca marci diferite. Exista spume de par ce nu au ingrediente de origine animala sau nu au fost testate pe animale, daca te intereseaza drepturile acestora.

Spuma de par

Intreaba-ti prietenii a caror par iti place care sunt produsele de par folosite de acestia. Ei vor fi flatati la urma urmei si vor fi bucurosi sa te ajute. Acest lucru te va ajuta numai in cazul celor care au un par asemenator cu al tau ca textura si volum.
Daca vei folosi spuma la baza parului, langa scalp, acesta va da volum parului. Acest lucru te va ajuta daca firul tau de par este foarte subtire.
Cand folosesti spuma de par, este indicat sa iei cantitati mici in ambele maini si sa aplici pe par.
Daca ia parul mediu sau lung si doresti si mai mult volum il poti freca usor cu prosopul. Aplica spuma la baza langa baza parului. Apleaca-te astfel incat parul sa fie lasat in jos. Incepand de la radacini, perie-ti parul in timp ce folosesti uscatorul de par.
Pentru par scurt, aplica spuma la baza si piapatana-ti parul din fata spre spate. Usuca-l pentru a-i da un volum maxim si rezistenta.
Poti aplica spuma ca sa pastrati straturile de par cu o anumita forma. Pune spuma de par pe suvita de par. Invarte parul pe o perie. Foloseste uscatorul de par pentru a ajuta parul sa se orienteze in directia dorita si sa obtina rezistenta.