Cum sa faci rost de mai multa energie?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2767

Voteaza & Distribuie

Descriere

Odata cu vara si caldura vin si moleseala si lipsa de chef. Soarele nu mai e o sursa de bucurie, ci una de stres, de griji si de cautare permanenta a umbrei si a racorii. Suntem fara vlaga si ne amagim cu bauturi energizante pentru a ne putea indeplini sarcinile de peste zi. In loc sa consumam tot felul de lichide neindicate pentru o silueta de invidiat, iata cu ce ne putem hrani pentru energie:

Ridichi

Contin vitamina C, potasiu si magneziu, sunt eficiente in digestie (care, daca nu stiati, cand e lenesa, taie orice chef de miscare), contribuie la intarirea sistemului imunitar si ajuta glanda tiroida.

Busuioc

In combinatie cu rosii si mozarela, fac o salata minunata si energizanta. La fel ca si ridichile, ajuta la digestie, iar efectele aromaterapiei sunt datatoare de energie. Busuiocul este un condiment excelent pentru multe feluri de mancare usoara si sanatoasa. Rasfoiti cartile de bucate.

Salate

Orice salata verde, fie ea creata sau Ice-berg o sa iti ofere energia de care ai nevoie. Ai grija insa sa nu pui dressing si sa n-o amesteci cu tot felul de alte alimente. Keep it simple. Pentru ca are un bagaj important de vitamine si minerale!

Mere

Contine tot ce trebuie pentru energizare: potasiu, fosfor, fier, calciu, magneziu. Ajuta la digestie si creaza un echilibru perfect in sistemul digestiv.

Nuci

Cand simti ca nu-ti mai poti tine capul pe umeri, scoate din geanta portia de nuci si energizeaza-te. Ai insa grija la cantitate pentru ca pe langa energie, nucile au si multe calorii.