Cum sa faci o schimbare in viata ta?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3606

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca de fiecare data cand te privesti in oglinda ai ceva de obiectat, atunci e timpul sa faci o schimbare in viata ta! Fara operatii estetice, fara eforturi fizice sau financiare! Iata 9 pasi care sa-ti ghideze drumul catre o astfel de schimbare, ce iti va spori increderea in propria persoana:

1. Dieta de detoxifiere

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa te apuci de o dieta de detoxifiere. Pe langa faptul ca vei da jos din kilogramele in plus, vei scapi si de toxinele din corp. Efectele le vei resimti si le vei vedea dupa doar o saptamana!

2. Apa

Completeaza aceasta dieta cu cresterea cantitatii de apa consumate in mod normal. Daca poti sa bei 2, 3, chiar si 4 litri pe zi ar fi minunat. Beneficiile se vor vedea printr-o pielea mai frumoasa, detoxificarea trupului, starea de satietate, iar tu o sa te simti mult mai supla.

3. O tunsoare noua si un vopsit potrivit

O schimbare de look e binevenita si ea. Cere indrumarea unui profesionist si alege tunsoarea si culoarea de vopsea care te avantajeaza cel mai mult. Cu cat schimbarea de look va fi mai mare, cu atat impactul va fi mai izbitor!

4. Impachetari de infrumusetare

Poti alege impachetarile cu aur cu efect de stralucire a pielii sau impachetarile cu alge marine, ideale in lupta impotriva celulitei si indepartarea grasimii in exces. In plus, te vei bucura de un ten mai fin, mai elastic si mai suplu.

5. Tratament cosmetic adecvat

Scapa de neaspectuasele puncte negre si cosuri care te deranjeaza atat de tare apeland la un tratament cosmetic. Un ten curat si proaspat te va face sa te simti mai radianta si mai increzatoare.

6. Albirea dintilor

E necesara si o astfel de schimbare, pentru ca un zambet stralucitor face diferenta in orice situatie. Acasa sau la stomatolog, albirea dintilor va fi ca o bulina rosie pentru aspectul tau si te va ajuta sa ai niste buze senzuale.

7. Peeling chimic

Pentru imbunatatirea aspectului tenului, apeleaza la un peeling chimic. E o metoda eficienta pentru a scapa de cosuri, riduri, semne sau pete. Inainte de a te supune acestei proceduri, consulta-te cu un specialist si alege cu responsabilitate clinica.

8. O piele usor bronzata

Riscurile bronzului artificial le cunoastem cu totii, insa poti obtine un bronz placut cu ajutorul unei lotiuni autobronzante. O varianta si mai repida e pistolul de bronzat. O piele cafenie te va face mai sexy si iti va accentua silueta.

9. O vestimentatie noua

Ceea ce mai lipseste pentru ca „tacamul" sa fie complet e o sesiune de shopping. Documenteaza-te in privinta ultimelor trenduri in moda si alege o tinuta care te avantajeaza. Indrazneste sa faci combinatii de culori si sa porti haine pe care alta data le refuzai. Nu uita, tinuta trebuie sa te reprezinte si sa fie comoda.