Conferinta anului in Romania Adevaratul Lup de pe Wall Street vine in tara noastra

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1307

Voteaza & Distribuie

Descriere

JORDAN BELFORT, personajul real interpretat de actorul Leonardo di Caprio in filmul nominalizat la Oscar, "LUPUL DE PE WALL STREET", vine pentru prima data in Romania, in data de 18 noiembrie 2014, pentru a susține o mega-conferința, organizata de Extreme Training, in cadrul careia va dezvalui secretele din spatele succesului sau in afaceri, printr-un concept inovator pe care l-a numit "Straight Line Persuasion".


Cei prezenți la conferința organizata la Rin Grand Hotel (Sala București – șoseaua Vitan-Barzești nr. 7D), vor avea ocazia ocazia sa deprinda tehnicile care l-au ajutat pe Jordan Belfort, in anii 1990, sa caștige un milion de dolari pe saptamana, transformandu-l in „Lupul de pe Wall Street". Vor invața cele 10 trucuri esențiale pentru creșterea puterii de convingere, vor afla și cum pot utiliza aceste tehnici in mod legitim pentru a se feri de eșecurile cauzate de abordarile necorepunzatoare. La ora actuala, "Lupul de pe Wall Street" a gasit o cale de a-și utiliza, in mod etic, toate calitațile care l-au ajutat sa se imbogațeasca, este speaker și trainer și iși dedica timpul pentru a-i invața și pe alții cum sa fie persuasivi, cum sa vanda mai mult, cum pot obține mai mult de la viața și cum pot face ceea ce a facut el in anii de glorie, dar intr-un mod etic, pentru a nu suferi consecințele pe care le-a avut el de suferit pentru acțiunile sale nesabuite.


Intrebat de organizatori care este cel mai de preț lucru pe care il are in afaceri și in viața, Jordan Belfort a raspuns: "Persuasiunea, adica abilitatea de a-ți vinde eficient produsul sau serviciul, de a incheia afacerea, atat in business, cat și in viața personala, de a ieși in evidența, de a fi vazut, de a-ți susține cauza… și facand toate acestea, sa-ți creezi cel mai mareț destin posibil". Referitor la dezamagirile oamenilor și la modul in care aceștia se plang mereu ca nu pot reuși, maestrul Jordan Belfort este la fel de tranșant: "Singurul lucru care sta intre tine și obiectivul tau este povestea de doi lei pe care ți-o tot repeți continuu in minte despre cum tu nu poți reuși".



Inscrierile la conferința se pot face pe website-ul http://www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street/, iar pana la data de 31 iulie, cei ce vor achiziționa biletul Business Gold vor plati același preț cat al unui bilet Gold. Cei prezenți vor avea incluse in bilet, pe langa accesul la conferința, o mapa a evenimentului și traducere simultana. Biletele pot fi platite in doua rate, prima de 30% in termen de 7 zile, iar diferența de 70% in termen de maxim 30 de zile de la primirea facturii.


"Este extraordinar ca am reușit sa-l aducem pe marele Jordan Belfort la București. Este una dintre cele mai importante conferințe de acest gen din ultimii ani și vom avea ocazia sa aflam direct de la sursa tehnicile și metodele care ne-ar putea ajuta sa avem succes in afaceri și chiar in viața personala. Totodata ne bucuram ca romanii sunt foarte interesați de acest eveniment, cele mai scumpe bilete s-au epuizat in doar doua zile, iar cine dorește sa mai prinda un loc la conferința anului din Romania, trebuie sa se grabeasca", declara Marian Rujoiu, organizatorul evenimentului și manager Extreme Training.