Coafuri in functie de culoarea parului

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari16221

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se pot intui foarte multe caracteristici ale oamenilor in functie de culori. La fel cum culoarea ochilor spune multe despre tine, tot asa nuanta parului tau are o poveste unica. Pentru fiecare culoare de par - blond, brunet si roscat, se potriveste un anumit aparat care te ajuta sa realizezi o coafura rapida uimitoare. Este o metoda simpla de a-ti face o schimbare de look, care sa-ti confere stralucire si pofta de viata.

Blonda

Despre blonde exista destule speculatii. Insa ce e clar e ca blonda e perceputa ca o femeia fatala, ca o cuceritoare de neinvins.

bucle-blondebucle-blonde

In ceea ce priveste aparatul de coafat, unei blonde i se potriveste cel mai bine ondulatorul. Daca ai de facut un cadou unei blonde, acest aparat o va fascina negresit. Suvitele blonde, bine conturate, reprezinta adevarate atuuri de cucerire. Cu mare dificultate rezista barbatii in fata buclelor unei blonde.

Bruneta

Parul de abanos defineste femeia exotica, dura si care ascunde enigme nedeslusite. Se poate spune ca ea este un „diamant migalos slefuit pe o catifea delicata de culoare inchisa".

par_intins_brunetepar_intins_brunete

Daca esti bruneta, alege sa te coafezi cu placa de intins. E ideala pentru culoarea parului tau, pentru ca te invaluie in mister si stralucire. Parul negru, uniform intins, il va „rascoli" pe partenerul tau.

Roscata

Cand vorbim despre femeia roscata, vorbim despre pasiune, seductie si independenta. Se spune ca pe unde trece, femeia roscata lasa amintiri.

par_cu_volum_roscatepar_cu_volum_roscate
Pentru a intari atributul „fierbinte", femeia roscata poate apela cu incredere la peria rotativa cu aer cald pentru a conferi volum parului seducator. Acest truc e cheia spre cucerire si recucerire garantata la orice intalnire.