Cizme si stil

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari9557

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cizme cu talpa plata, cu platforma, retro, de calarie, sau ciocate, toate sunt la moda, dar cand ne aflam in fata tuturor acestor modele, cum alegem cizma potrivita stilului nostru, si mai ales cum o asortam?

Mai jos, cateva sfaturi despre cum sa purtati cizmele pentru a arata intotdeauna hot.

• Stilul Casual
Cizmele de cowboy sunt facute pentru dvs. Mai late si cu botul rotund, acestea sunt de obicei facute din piele intoarsa sau din velur. Se poarta cu blugii preferati sau cu o camasa tip rochie.

• Stilul Glamour
Cizme cu varf ascutit si tocuri inalte. Ultra-feminine, mulate pe picior ca o a doua piele, se poarta cu o fusta dreapta sau cu pantaloni cu talie inalta tip morcov. Alegeti culori sobre si rafinate cum ar fi lacul negru sau maroniul lucios.

• Stilul Fashion
Cizme de motociclist. Mai degraba masculine, se poarta cu blugi skinny, desirati sau cu colanti mai grosi. Botinele putin deasupra gleznei sunt noile must-have-uri si va recomandam pielea in culori metalizate.

• Stilul Clasic
Cizme de calarie. Pentru a nu lasa impresia ca va duceti chiar la calarie, nu le purtati cu un sacou prea stramt. Sunt perfecte cu o rochie din plasa sau purtate pe sub sau peste blugi. Arata foarte frumos purtate cu jambiere groase sau colanti.

• Stilul Retro
Cizme stil vintage, cu un toc mic patrat si putin largi la glezna. Se poarta cu blugi sau cu o bluza lunga, tip rochie. Botinele cu sau fara sireturi arata superb cu o rochie cu guler de scolarita.