Cele mai trasnite cadouri de Craciun

Detalii

Categorii
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4473

Voteaza & Distribuie

Descriere

Lista este lunga si surprinzatoare. Are de toate: de la toaleta inteligenta, pana la arca lui Noe sau un camion de... aer roz. Am adunat cele mai trasnite cadouri de Craciun din lumea larga, oferite in dar in ultimele decenii.


Par incredibile, insa toate sunt intamplari reale:

1. In 1952, topul cadourilor de Craciun era dominat de un taur negru viu, din rasa Angus: impreuna cu un gratar confectionat din argint drept bonus, costa in total 1925 de dolari SUA.


2. In 1964, cei cu dare de mana puteau cumpara pentru cei dragi baloane cu aer cald, pentru doar 6850 de dolari.




capac toaleta aur


Toaleta cu capac din aur




3. Topul putea fi amenintat serios de colacul de toaleta suflat cu aur de 24 de carate sau arca lui Noe, cu tot cu cateva exemplare de animale aflate pe cale de disparitie, daca in 1972 n-ar fi aparut pe piata o oferta speciala: un intreg camion plin cu aer roz!


4. Ceva mai aproape de zilele noastre, succesul era garantat daca se oferea in dar de Craciun un robot de bucatarie, rochia de sirena cu aripioare si lectii de inot incluse, ori - pentru cei cu portofelul mai gros - avionul particular.


5. Incepand din 2004, mai multi miliardari au fost cadorisiti de Sarbatori cu armuri medievale, submarine sau bilete de calatorie in spatiu.




iurta de lux


Iurta de lux





6. Din catalogul surprizelor din anul 2011 merita aminita iurta de lux, pentru suma "modica" de 75.000 de dolari.7. Anul acesta, printre cele mai ciudate cadouri de Craciun se numara fata de masa autoluminanta si WC-ul inteligent, care costa numai 10.000 de dolari, dar face o gramada de lucruri: nu numai ca este incalzita, dar in timpul folosirii masoara atat greutatea, cat si tensiunea arteriala a utilizatorului!


8. Totusi, cel mai extravagant cadou este un bilet de calatorie dus-intors pe Luna: costa vreo 100 de milioane de dolari!




calatoria pe luna


Calatoria pe luna, cadiu inedit de Craciun