Cele mai noi tratamente corporale

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriEstetica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2480

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ritmul alert de viata necesita tratamente corporale pe masura. Saloanele se infrumusetare se intrec in inovatii in materie de infrumusetare. Iata care sunt ultimele noutati:

Tratament superactiv pentru bust

Cu un efect debordant in ce priveste fermitatea bustului, acest tratament intareste compactitatea tesutului si stimuleaza functiile celulelor. In urma acestuia se obtine o piele mai ferma si mai supla. In ideea de maximizare a rezultatelor, acest tip de tratament se poate combina cu electrostimulare, programul de tonifiere a bustului.

Black Mud Mask

Black Mud Mask este o alegere perfecta in lupta cu celulita si cu retinerea lichidelor de catre organism. Aceasta masca are efect de revitalizare a pielii, de combatere a durerilor musculare si de tonifiere. Efectele benefice asupra corpului se datoreaza continutului de ingrediente termoactive, minerale: Na, K, Mg, Fe, S, vitamina E, extract de castan salbatic.

Alga Fucus Vesiculus

Acest tratament corporal contine alge brune din specia Fucus Vesiculus ce se gasesc pe coastele Britanice. Aceste alge brune sunt micronizate pentru a facilita absorbtia intregului continut celular: minerale, oligoelemente, enzyme, vitamine, aminoacizi, glucide. Alga Fucus Vesiculus reda organismului uman si pielii echilibrul natural. Datorita concentratiei mare de iod, algele brune favorizeaza eliminarea grasimilor, toxinelor si lichidelor retinute. In urma acestui tratament pielea devine mai tonifiata, mai catifelata si mai supla.

Limos Marinos

Datorita continutului 100% natural din alge si sedimente marine, alge laminaria si sare marina, pudra fina, Limos Marinos are un efect rapid de eliberare a ingredientelor active. Printre efectele benefice ale produsului se numara efectul de tonifiere si efectul termostatic datorat sarurilor de calciu si magneziu de la Lithothamnium Seaweed regasite in mare. Astfel se activeaza eliminarea grasimilor, toxinelor, lichidelor si se produce revitalizarea pielii. Mai mult, datorita efectului de retinere a caldurii si continutului ridicat de magneziu, durerile musculare sunt eliminate cu succes.

Tratament superactiv impotriva vergeturilor

Datorita continutului de ingrediente naturale active, acest tip de tratament corporal combate vergeturile si previne aparitia lor. Aceste rezultate se datoreaza urmatoarelor substante: ginseng, ulei de castor, extract de ghimpe, extract de aloe vera, proteine din soia. Pentru a scapa de vergeturile deja existente, se recomanda 2-3 sedinte pe saptamana, iar pentru prevenire un tratament de aproximativ 5-6 sedinte pe an este suficient.

Tratament superactiv impotriva celulitei

In urma acestui tratament piele devine mai tonifiata, mai subtire si se oxigeneaza. Care e procedura? Se aplica fiola concentrata pe zonele afectate de celulita si se maseaza ultrasonic timp de 15 minute. Pentru rezultate optime se recomanda asocierea cu alte terapii anticelulita, precum impachetari sau vacuum.

Tratament superactiv pentru imbunatatirea circulatiei

Ingredientele care fac acest tratament eficient este mentolul, camforul japonez si extractele de iedera si afine. Astfel se obtine imbunatatirea microcirculatiei, reducerea capilarelor sparte si prevenirea aparitiei altora, datorita sensibilitatii vaselor. In combinatie cu impachetarile la rece, acest tratament corporal are rezultate maxime.