Cele mai nebunesti destinatii turistice

Detalii

CategoriiTurism
TaguriIndia, Las Vegas
Ultima actualizareSambata 16 iulie 2016
Vizualizari4662

Voteaza & Distribuie

Descriere

Placerile vinovate ale vacantei ar putea insemna rafinamente ale turismului, lucruri pe care sa le faci doar de cateva ori in viata, de la noaptea petrecuta pe o plaja din Thailanda, pana la un sejur cu cazarea asigurata intr-unul dintre palatele maharajahilor din India. Ofertele „pacatoase" sunt extrem de variate, totul e sa ajungi „acolo", unde le poti gusta.

Distractie maxima in Las Vegas
Sin City poate fi considerat un adevarat centru al exceselor moderne, incepand la arhitectura extravaganta si sfidatoare, cu foarte multe sclipiciuri, si terminand cu noptile pierdute la masa de joc. Las Vegasul, locul unde incepe destrabalarea din The Hangover, a devenit simbolul scaparii oricaror frane morale si Mecca jocurilor de noroc. Are mai multe cazinouri decat orice alt oras de pe Pamant, ofera cantitati uriase de mancare si bautura celor aflati la masa de joc si „aleea" The Strip contine un numar uluitor de baruri si cluburi de striptease.

Las Vegas

Las Vegas, un adevarat centru al exceselor moderne

De asemenea, Las Vegas se poate mandri cu 15 dintre cele 20 de hoteluri de mari dimensiuni din lume. Orasul te intampina cu sloganul:

„Ceea ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas."

De fapt, acolo se poate intampla orice, si, de obicei, chiar se intampla, asa ca The Hangover nu-i chiar o exagerare.

Da-ti drumul la un beach-party in Ko Pha-Ngan
Putine locuri sunt atat de potrivite pentru eliberarea de orice inhibitii ca plaja Ko Pha-Ngan, mai ales in timpul petrecerilor de Luna Plina, socotite drept cele mai ample din lume. Alimentate de whisky thailandez ieftin, curgand in valuri (nu va asteptati la cine stie ce calitate), cu petrecareti (petrecarete) sumar imbracati, dansand in nisip, cu muzica bubuind asurzitor din difuzoarele instalate pe plaja, locul vibreaza de hedonism si placeri de negasit pe plajele de pe Riviera.

plaja Ko Pha-Ngan

petrecere de Luna Plina pe plaja Ko Pha-Ngan

Dimineata te poate gasi dormind pe plaja, in nisipul fin, si nimanui nu-i va trece prin minte sa te intrebe ce cauti acolo. S-ar putea sa nu mai ai niciun ban prin buzunare si sa nu-ti mai amintesti ce-ai facut cu telefonul tau destept.

Dormi regeste la Jaipur, India
Primul palat din Jaipur, construit in 1727, a fost transformat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume, amenajat intr-o cladire istorica. Astfel, Raj Palace, un exemplu stralucit de arhitectura in stil Mughal, cu bolti canelate, tavane acoperite de foita de aur, bai ingropate in marmura, mobilier din abanos si candelabre de cristal.

Raj Palace

Raj Palace, Jaipur, India

Hotelul-palat este impecabil, de mare clasa, si autentic. Dar si preturile sunt pe masura, asa ca turistii care calatoresc cu ideea unei vacante de buget redus sa stea departe de Raj Palace. Apartamentul Prezidential Shahi Mahal costa 53 000 de dolari pe noapte si in cost intra piscina privata, sala de fitness privata si personal aflat numai la dispozitia ta. In cazul ca ti-ai lasat servitorii si suita acasa.

Un gust pentru care se merita sa mori in Chandler, Arizona
Oferind specialitati culinare care ar ingrozi orice nutritionist, cu peste 8000 de calorii, localul Flatliner Fries sugereaza, prin denumirea sa, ca orice masa servita acolo te-ar putea aduce direct in procedura de resuscitare in ambulanta, cu electrosocuri de „restart" cardiac. Localul nu se fereste de denumiri explicite si promitatoare pentru produsele sale. Astfel, Heart Attack Grill (Gratarul Atac de Cord) isi justifica din plin reclama:

„Un gust pentru care se merita sa mori".

localul Flatliner Fries

chelnerita localul Flatliner Fries, Chandler, Arizona

Gratarul este atat de nesanatos, incat si proprietarul restaurantului Flatliner Fries afirma ca este „pornografie nutritionala".

Chelneritele sunt imbracate in costume de surori medicale si-ti iau comanda pe foi de observatie si te vor conduce la masina intr-un scaun pe roti, daca reusesti sa termini hamburgerul Quadruple Bypass.

O betie cu airag in desertul Mongoliei
O vizita intr-un ger, un cort din stepele mongole, ii va aduce turistului insetat un castron mare cu airag¸ o bautura alcoolica provenita din fermentarea laptelui de iapa. Bautura are un gust crancen si te da peste cap destul de repede.

airag

airag, bautura preparata in desertul Mongoliei

Cum traditia locala nu permite drumetului sa lase castronul altfel decat gol, cu airagul baut pana la ultima picatura, mahmureala se va instala fara doar si poate. Daca nu te rapune doar taria bauturii, cantitatea sigur iti vine de hac.