Cele mai bune destinatii pentru luna de miere

Detalii

CategoriiTurism
TaguriParis
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari8723

Voteaza & Distribuie

Descriere

O nunta cum se cuvine este intotdeauna urmata de o luna de miere ca la carte. Obiceiul face ca, dupa ceremonia religioasa si petrecere, cuplul proaspat casatorit sa plece intr-un sejur in care sa domneasca relaxarea si romantismul, iar stresul si grijile sa lipseasca cu desavarsire. Iata cateva dintre cele mai bune destinatii pentru luna de miere, unele exotice, altele traditionale, insa in mod sigur spectaculoase in totalitatea lor.

Kauai

Kauai

Kauai

Insula Kauai din arhipelagul Hawaii pune la dispozitie cuplurilor proaspat casatorite vile de lux amplasate pe plaje pustii, izolate. Aceste resedinte sunt ideale pentru tinerii indragostiti care doresc sa-si petreaca luna de miere intr-un ambient exotic si, in acelasi timp, linistit. Dorinta de aventura poate fi potolita cu escalade pe coasta Na Pali, sau chiar navigare cu caiacul pe raul Wailua.



Maui{title}

Maui

Maui

Maui

Insula Maui din Hawaii impaca gusturile tuturor. Cei dornici de aventura si de drumetii pot explora jungla si traseele din Parcul Waianapanapa sau pot urca pe versantul vulcanului. Oricare ar fi preferintele cuplurilor, trebuie stiu faptul ca Maui clocoteste de aventura. Pentru lenesi, exista intotdeauna plajele insorite si linistite, plimbarile relaxante prin orase sau chiar resorturile spa & wellness de lux.



Florenta{title}

Florenta

Florenta

Florenta

Florenta este poate cea mai populara destinatie pentru luna de miere. Tinerii casatoriti aleg in mod traditional orasul din Italia pentru obiectivele turistice, dar si pentru incarcatura romantica a imprejurimilor. Asezata pe dealurile Toscanei, pe albia raului Arno, Florenta este un renumit oras italian in care arta de sorginte renascentista si arhitectura cladirilor se alatura celebrei bucatarii italiene si vinurilor locale. Florenta e un oras mic si cea mai buna modalitate de a-l vizita este sa va plimbati pe jos si sa explorati stradutele inguste, atat de tipice Italiei. Cele mai importante puncte de atractie? Palazzo Pitti, Muzeul de Arheologie, Galeriile Uffizi, Palatul Gondi, Ponte Vecchio sau Domul. Florenta ofera turistilor hoteluri dintre cele mai luxoase, asa ca profitati somptuozitatea locului si alegeti ce vi se potriveste cel mai bine.



Creta{title}

Creta

Creta

Creta

Creta este una dintre cele mai cautate destinatii pentru luna de miere. Insula este impartita in patru regiuni ce ofera, fiecare in parte, experiente unice celor care aleg sa le viziteze. Plajele sunt incantatoare, hotelurile sunt la standardele cele mai ridicate si, in functie de propriile preferinte, va puteti desfata in voie cu bucatele traditionale grecesti si cu tratamentele de la spa & wellness.



Santorini{title}

Santorini

Santorini

Santorini

De ce sa alegeti Santorini? Pentru unicitatea Marii Egee, pentru apusurile care va taie respiratia, pentru bucataria greceasca, pentru hotelurile parca croite pentru tinerii proaspat casatoriti. Puteti petrece in Santorini o luna de miere ideala, delectandu-va cu peisajele frumoase, dominate de albul cladirilor si albastrul perfect al marii, sau bucurandu-va de plajele insorite.



Paris{title}

Paris

Paris

Paris

Parisul este destinatia suprema pentru luna de miere. Indragostitii aleg capitala Frantei atat pentru incarcatura sa romantica, cat si pentru atractiile pe care orasul le ofera. Parisul raspunde cerintelor tuturor turistilor: Musee d'Orsay, Luvrul, Turnul Eiffel, Sacre-Coeur, sau poate magazinele luxoase si bulevardele pe care va puteti plimba nestingheriti, ori luminile care, seara, transforma orasul intr-un loc de vis.



Venetia{title}

Venetia

Venetia

Venetia

Daca alegeti sa va petreceti luna de miere la Venetia, trebuie neaparat sa va plimbati cu gondola. Nu ratati mancarea italiana, restaurantele sic, plimbarile romantice pe strazile atat de intortocheate. Pentru ca Venetia este destinatia romantica prin definitie, preturile la hotelurile de lux si la resturante sunt destul de ridicate, insa luna de miere va fi cu siguranta reusita.



Martinica{title}

Martinica

Martinica

Martinica

Martinica ofera plaje frumoase si vreme buna pe tot parcursul anului. Iata ceva ce nu gasiti in Paris. Alaturi de bucataria tipica, insula ce face parte din arhipelagul Caraibelor ofera indragostitilor resorturi de lux, cazare de bun gust in vile si hanuri si o viata de noapte pentru amatorii de distractie.



Jamaica{title}

Jamaica

Jamaica

Jamaica

Dupa pregatiri intense de nunta si o petrecere istovitoare, tinerii casatoriti trebuie sa-si aleaga Jamaica si resorturile sale de lux ca destinatie pentru luna de miere. Vremea este excelenta pe tot parcursul anului, apa este calda, serviciile de cazare sunt all-inclusive iar distractia e la indemana oricui. Orientati-va catre sporturile nautice, scufundari si skijet, sau catre plimbari si relaxare pe plajele insorite.



Bora Bora{title}

Bora Bora

Bungalouri in Bora Bora

Bungalouri in Bora Bora

O destinatie pentru luna de miere cu adevarat exotica, Bora Bora va vine in intampinare cu resorturi de lux, bungalouri intime si centre de spa si wellness pentru toate gusturile. Apa de-un albastru perfect, precum si plajele cu nisip fin si auriu fac din aceasta insula o destinatie extrem de populara pentri tinerii casatoriti. Acest paradis acvatic este de-a dreptul exclusivist, pentru ca cererile de cazare depasesc oferta, iar preturile sunt pe masura serviciilor, de altfel, ireprosabile.