Cele mai bine platite actrite in 2012

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4829

Voteaza & Distribuie

Descriere

Revista americana Forbes a realizat un top al celor mai bine platite actrite de la Hollywood. In fruntea listei se afla, in 2012, tanara actrita din seria Twilight, Kristen Stewart. Cota actritei a crescut fulminant in ultimii ani, dupa succesul urias pe care Saga Amurg l-a inregistrat in randul publicului din toata lumea. Si, cum odata cu priza la public, vin si incasarile financiare substantiale, imaginea actritei s-a imbunatati iar valoarea ei a crescut.

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Kristen Stewart

In virtutea faptului ca Bella este un personaj atat de iubit de fani, producatorii au inteles ca o eventuale inlocuire a actritei ar constitui un esec sigur. Prin urmare, Kristen Stewart a fost cat se poate de ferma cand a cerut un onorariu de 12,5 milioane de dolari pe film si profit din incasari. Castigurile suplimentare din Snow White and the Huntsman au ajutat-o pe actrita americana sa-l devanseze pe partenerul ei din Twilight, dar si din viata reala, Robert Pattinson.

Nascuta in 1990, Kristen Stewart este cea mai tanara actrita din topul Forbes. Este urmata de Kristen Wiig, la o diferenta de 16 ani. Din pacate, insa, actritele primesc onorarii mai mici de actorii. Totalul castigurilor primelor 10 ocupante ale clasamentului este de 200 de milioane de dolari, comparativ cu suma de 361 de milioane de dolari totalizata de primii 10 actori din top.



Cameron Diaz{title}

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Ocupanta locului 2 in topul celor mai bine platite actrite este Cameron Diaz, care a obtinut un onorariu substantial din incasarile ultimei sale comedii, Bad Teacher. Pelicula a avut un succes surprinzator la box office, cu incasari de 216 milioane de dolari din intreaga lume si o investitie de productie de doar 20 de milioane de dolari. Adunate cu castigurile din What to Expect When You're Expecting si The Green Hornet, Cameron Diaz s-a asezat linistita pe podiumul Forbes cu incasari in 2011-2012 de 34 de milioane de dolari.



Sandra Bullock{title}

Sandra Bullock

Sandra Bullock

Pe locul 3 se afla Sandra Bullock, distinsa cu un premiu Oscar in 2009 in urma prestatiei din The Blind Side. Dupa prestigiosul eveniment al decernarii premiilor Academiei Americane de Film, actrita s-a retras o perioada de pe marele ecran pentru a se dedica cresterii fiului ei, Louis. Revenirea si-a facut-o cu pelicula Extremely Loud & Incredibly Close, care a avut incasari de doar 48 de milioane de dolari, spre deosebire de mai vechiul The Blind Side, cu 310 milioane de dolari. Castigurile Sandrei Bullock sunt rotunjite si de Gravity, thriller-ul stiintifico-fantastic in care joaca alaturi de George Clooney.



Angelina Jolie{title}

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Pe locul 4 in topul celor mai bine platite actrite se afla Angelina Jolie, cu incasari de 20 de milioane de dolari. Chiar si atunci cand nu joaca in blockbustere, actrita continua sa primeasca bani din contractele pe care le are cu branduri precum Louis Vuitton. De asemena, Jolie este mereu in centrul atentiei atunci cand isi face aparitia, iar tabloidele sunt mereu cu ochii pe ea. In urma cererii in casatorie pe care partenerul ei de viata Brad Pitt, a facut-o, popularitatea Angelinei nu a incetat sa creasca. Cuplul are sase copii, trei adoptati si trei naturali.



Charlize Theron{title}

Charlize Theron

Charlize Theron

Charlize Theron

Frumoasa Charlize Theron ocupa locul al cincilea in topul celor mai bine platite actrite, cu 18 milioane de dolari incasati in perioada 2011-2012. Actrita se afla in punctul cel mai inalt adin punct de vedere profesional, avant ce a debutat cu pelicula Young Adults din 2011. Chiar daca nu a fost un succes financiar rasunator, incasand doar 23 de milioane, filmul a propulsat-o pe Theron pe piscul carierei sale. Au urmat Snow White and the Huntsman si Prometheus, doua productii bine cotate atat in ceea ce priveste aprecierile critice, cat si incasarile. In plus, actrita este imaginea casei Dior.



Julia Roberts{title}

Julia Roberts

Julia Roberts

Julia Roberts

De-a casei deja in topurile celor mai bine platite actrite de la Hollywood, Julia Roberts da lovitura din nou si reuseste sa se mentina in fruntea topului. Actrita ocupa locul al saselea, cu incasari de 16 milioane de dolari. Absolut uimitor este faptul ca Roberts reuseste aceasta performanta la o varsta la care alte actrite incep sa intampine probleme in gasirea rolurilor. In vreme ce alte colege de breasla incep sa accepte toate ofertele, Julia Roberts a inceput sa devina mai exigenta si sa aleaga numai rolurile care ii fac cu ochiul.



Sarah Jessica Parker{title}

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker

In ciuda incasarilor modeste avute de I Don't Know How She Does It, Sarah Jessica Parker continua sa apara in topul celor mai bine platite actrite. Redifuzarile periodice ale serialului care a consacrat-o, Sex and the City, ii aduc actritei venituri constante substantiale. De asemenea, vanzarile parfumurilor ei, NYC si Lovely, au continuat sa creasca, iar incasarile din promovarea produselor pentru ingrijirea parului Garnier nu contenesc sa vina.