Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Cele mai agresive rase de caini din lume

Animale - Pasari

Aceste rase de caini fac parte, fara indoiala, din topul celor mai agresivi caini din lume.

Pitbull

Acesti caini cantaresc 25-30 de kg, avand niste ochi feroce si falci proeminente. Un pitbull poate mutila usor un om cu falcile sale puternice! Locul preferat de atac este gatul. O astfel de trasatura ii face neinfricati si dispusi sa participe la orice lupta de caini!

pitbull

pitbull

Rottweiler

Rottweilerii cantaresc minimum 45 de kilograme, fiind impozanti, foarte periculosi si teritoriali. De la aceste trasaturi se trage agresivitatea lor. Instinctul lor teritorial este atat de mare incat ii determina sa atace oameni sau alte animale care le calca domeniul. Acesta este motivul pentru care aceasta rasa de caini este preferata pentru paza. Dar fara un dresaj suficient, rottweilerii isi pot ataca chiar si stapanii.

Rottweiler

Rottweiler

Doberman Pinscher

Cu urechi ascutite ce atrag atentia si un aspect profund al ochilor, acesti caini eleganti si musculosi cantaresc aproximativ 35-40 de kilograme. Calitati ca inteligenta, vigilenta si loialitatea domina personalitatea lor. Sunt cunoscuti pentru faptul ca ataca oamenii care ii ameninta pe ei sau pe familia lor. Acest instinct ii face una dintre cele mai bune rase de caini de paza.

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher

Ciobanesc German

Cunoscuti si sub numele de alsacieni, ciobanestii germani sunt foarte inteligenti si puternici, cantarind intre 30 si 45 de kilograme. Este cunoscut faptul ca acesti caini sunt utilizati in misiunile politiei destul de des, din cauza reputatiei de caini foarte inteligenti. Dar motivul pentru care sunt considerati periculosi este pentru ca, odata provocati, raspund extrem de agresiv si comportamentul lor nu poate fi controlat ulterior.

Ciobanesc German

Ciobanesc German

Haski

Cu ochi ce amintesc de lupi, acesti caini cantaresc aproximativ 30 de kg si au un comportament extrem de temperamental. Sunt plini de de energie si au nevoie de exercitiu. Desi sunt inteligenti, nu sunt de obicei alesi pentru misiuni din cauza comportamentului lor temperamental. Acest comportament care ii determina sa atace poate fi chiar fatal (chiar daca rar) si cu siguranta cauzeaza leziuni grave.

Haski

Haski

Marele Danez

Acesti caini cantaresc pana 90 de kilograme! Deci nu exista nici o confuzie cu privire la termenul „impunator". Dimensiunea lor poate fi foarte intimidanta si, prin urmare, este evident ca acestea nu sunt usor de selectionat in misiuni sau de hartuit. Ei au nevoie de mult antrenament pentru a-si mentine sanatatea iar motivul care face dovada ca sunt periculosi este instinctul lor de a ataca atunci cand energia lor nu este suficient exploatata si intretinuta prin exercitiii specifice.

Marele Danez

Marele Danez

Malamutul de Alaska

Aceasta rasa este dominata de calitati precum energie sporita, inteligenta si devotament pentru stapanii lor. Pot cantari pana la 45 de kilograme si au un strat gros de blana, datorita originii lor din regiunea arctica. Nu ataca de obicei, dar in cazul in care sunt provocati sau in cazul in care energia lor nu este consumata intr-o maniera pozitiva devin agresivi si foarte greu de stapanit.

Malamutul de Alaska

Malamutul de Alaska

Chow Chow

Numele ar putea sa nu transmita neaparat un pericol, dar reputatiei lor cu siguranta da! Aspectul lor nu transmite pericol in jur deloc. Au o fata incretita, blana si ochii ingusti ... dar daca mangaiati de cineva necunoscut, pot ataca destul de brutal.

Chow Chow

Chow Chow

Presa Canario

Acesti caini sunt originari din Insulele Canare, unde au fost instruiti pentru vanatoare si razboi. Deci instinctul de atac este viu in sangele lor. Cantaresc cca 35-45 de kg si sunt considerati energici, puternici si netematori. Se spune ca o persoana care este atacata de acest caine nu are sanse sa supravietuiasca.

Presa Canario

Presa Canario

Boxer

Acesti caini au trasaturi extrem de sugestive de "caini periculosi". Acestia cantaresc aproximativ 25 de kilograme. Initial au fost dresati pentru pentru vanatoare de mistreti. Boxerul este inca considerat periculos, deoarece acesta poate deveni agresiv in jurul oamenilor nefamiliari. Acesta trebuie intotdeauna expus in public cu lesa si este, de asemenea, important ca acesta sa fie tinut la distanta de jocuri foarte agresive.

Boxer

BoxerComentarii


Postat de Amstaff , 28 Mai 2014, 15:45

Trebuie il dresezi pentru a stii sa sara pe cineva !!Rapuns la:As vrea un caine care este cuminte cu mine si jucaus , si cand vede pe cineva necunoscut sa latre. vreau sa fie dresat si cand ii spun sa sara pe cnv , pai sa sara !

 
Postat de Popescu Mihai , 01 Mai 2014, 20:20

foarte tare mai ales presa canario

 
Postat de Vala Ifco , 01 Mai 2014, 08:56

As vrea un caine care este cuminte cu mine si jucaus , si cand vede pe cineva necunoscut sa latre. vreau sa fie dresat si cand ii spun sa sara pe cnv , pai sa sara !

 
Postat de anonimus , 22 Aprilie 2014, 23:39

Bullterieri nu ataca oameni,credeti ca daca musca il mai tinea fara botnita?am un prieten cu o bullteriera si il lasa liber pe strada si nu a atacat pe nimeni,nu are treaba cu ceilalti.Rapuns la:trebuie batut stapanul si cainele donat altcuivaRapuns la:Cum ar trebui sa ma comport in fata unui bull terrier tinut intr-o lesa lejera, avand si o fetita de 4 ani langa mine. Acest caine este purtat fara botnita in piata in mijlocul zilei si se repede curios la copil sa-l adulmece. Apartine unui cretin, pachet de muschi care se infurie atunci cand copilul tipa de frica la aparitia cainelui langa ea si ameninta ca-i da drumul din lesa. Trebuie ca bull terrierul in spatii publice sa poarte botnita?

 
Postat de Dan , 21 Aprilie 2014, 13:06

Rar se mai gaseste si un caucazian rau,feroce. Celelalte rase sant pistoale cu apa,asa au ajuns in urma doamnelor ce ii cresc pentru expozitii.Mananca mancarea de pomana.Nu va amagiti cu ce cititi pe internet,realitatea e alta !

 
Postat de cabe7ss , 09 Aprilie 2014, 02:38

trebuie batut stapanul si cainele donat altcuivaRapuns la:Cum ar trebui sa ma comport in fata unui bull terrier tinut intr-o lesa lejera, avand si o fetita de 4 ani langa mine. Acest caine este purtat fara botnita in piata in mijlocul zilei si se repede curios la copil sa-l adulmece. Apartine unui cretin, pachet de muschi care se infurie atunci cand copilul tipa de frica la aparitia cainelui langa ea si ameninta ca-i da drumul din lesa. Trebuie ca bull terrierul in spatii publice sa poarte botnita?

 
Postat de alina Guran , 21 Martie 2014, 20:12

Cum ar trebui sa ma comport in fata unui bull terrier tinut intr-o lesa lejera, avand si o fetita de 4 ani langa mine. Acest caine este purtat fara botnita in piata in mijlocul zilei si se repede curios la copil sa-l adulmece. Apartine unui cretin, pachet de muschi care se infurie atunci cand copilul tipa de frica la aparitia cainelui langa ea si ameninta ca-i da drumul din lesa. Trebuie ca bull terrierul in spatii publice sa poarte botnita?

 
Postat de anonim , 02 Februarie 2014, 20:24

aici da ai dreptate dar cateodata din fire ataca chiar si pe stapunul lor asa au in sange sa ataceRapuns la:nu dati vina pe caini cum ar fii:rottweiler,pitbull etc. ei nu sunt asa din fire e vina stapanului cum il educa

 
Postat de laurentiu , 26 Ianuarie 2014, 19:30

nu dati vina pe caini cum ar fii:rottweiler,pitbull etc. ei nu sunt asa din fire e vina stapanului cum il educa

 
Postat de paul , 30 Decembrie 2013, 01:12

unde e kangal-ul, caucazianul,asia centala, tosa inu,mastiff tibetan, cane corso,, boerboele, bandog, dog argentinian, bulldog american, bull terrier,bully kuta ??????

 
 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)