Cele mai agresive rase de caini din lume

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari97669

Voteaza & Distribuie

Descriere

Aceste rase de caini fac parte, fara indoiala, din topul celor mai agresivi caini din lume.


Pitbull

Acesti caini cantaresc 25-30 de kg, avand niste ochi feroce si falci proeminente. Un pitbull poate mutila usor un om cu falcile sale puternice! Locul preferat de atac este gatul. O astfel de trasatura ii face neinfricati si dispusi sa participe la orice lupta de caini!




pitbull


pitbull




Rottweiler

Rottweilerii cantaresc minimum 45 de kilograme, fiind impozanti, foarte periculosi si teritoriali. De la aceste trasaturi se trage agresivitatea lor. Instinctul lor teritorial este atat de mare incat ii determina sa atace oameni sau alte animale care le calca domeniul. Acesta este motivul pentru care aceasta rasa de caini este preferata pentru paza. Dar fara un dresaj suficient, rottweilerii isi pot ataca chiar si stapanii.




Rottweiler


Rottweiler




Doberman Pinscher

Cu urechi ascutite ce atrag atentia si un aspect profund al ochilor, acesti caini eleganti si musculosi cantaresc aproximativ 35-40 de kilograme. Calitati ca inteligenta, vigilenta si loialitatea domina personalitatea lor. Sunt cunoscuti pentru faptul ca ataca oamenii care ii ameninta pe ei sau pe familia lor. Acest instinct ii face una dintre cele mai bune rase de caini de paza.




Doberman Pinscher


Doberman Pinscher




Ciobanesc German

Cunoscuti si sub numele de alsacieni, ciobanestii germani sunt foarte inteligenti si puternici, cantarind intre 30 si 45 de kilograme. Este cunoscut faptul ca acesti caini sunt utilizati in misiunile politiei destul de des, din cauza reputatiei de caini foarte inteligenti. Dar motivul pentru care sunt considerati periculosi este pentru ca, odata provocati, raspund extrem de agresiv si comportamentul lor nu poate fi controlat ulterior.




Ciobanesc German


Ciobanesc German




Haski

Cu ochi ce amintesc de lupi, acesti caini cantaresc aproximativ 30 de kg si au un comportament extrem de temperamental. Sunt plini de de energie si au nevoie de exercitiu. Desi sunt inteligenti, nu sunt de obicei alesi pentru misiuni din cauza comportamentului lor temperamental. Acest comportament care ii determina sa atace poate fi chiar fatal (chiar daca rar) si cu siguranta cauzeaza leziuni grave.




Haski


Haski




Marele Danez

Acesti caini cantaresc pana 90 de kilograme! Deci nu exista nici o confuzie cu privire la termenul „impunator". Dimensiunea lor poate fi foarte intimidanta si, prin urmare, este evident ca acestea nu sunt usor de selectionat in misiuni sau de hartuit. Ei au nevoie de mult antrenament pentru a-si mentine sanatatea iar motivul care face dovada ca sunt periculosi este instinctul lor de a ataca atunci cand energia lor nu este suficient exploatata si intretinuta prin exercitiii specifice.




Marele Danez


Marele Danez




Malamutul de Alaska

Aceasta rasa este dominata de calitati precum energie sporita, inteligenta si devotament pentru stapanii lor. Pot cantari pana la 45 de kilograme si au un strat gros de blana, datorita originii lor din regiunea arctica. Nu ataca de obicei, dar in cazul in care sunt provocati sau in cazul in care energia lor nu este consumata intr-o maniera pozitiva devin agresivi si foarte greu de stapanit.




Malamutul de Alaska


Malamutul de Alaska




Chow Chow

Numele ar putea sa nu transmita neaparat un pericol, dar reputatiei lor cu siguranta da! Aspectul lor nu transmite pericol in jur deloc. Au o fata incretita, blana si ochii ingusti ... dar daca mangaiati de cineva necunoscut, pot ataca destul de brutal.




Chow Chow


Chow Chow




Presa Canario

Acesti caini sunt originari din Insulele Canare, unde au fost instruiti pentru vanatoare si razboi. Deci instinctul de atac este viu in sangele lor. Cantaresc cca 35-45 de kg si sunt considerati energici, puternici si netematori. Se spune ca o persoana care este atacata de acest caine nu are sanse sa supravietuiasca.




Presa Canario


Presa Canario




Boxer

Acesti caini au trasaturi extrem de sugestive de "caini periculosi". Acestia cantaresc aproximativ 25 de kilograme. Initial au fost dresati pentru pentru vanatoare de mistreti. Boxerul este inca considerat periculos, deoarece acesta poate deveni agresiv in jurul oamenilor nefamiliari. Acesta trebuie intotdeauna expus in public cu lesa si este, de asemenea, important ca acesta sa fie tinut la distanta de jocuri foarte agresive.




Boxer


Boxer