Cel mai bun costum de baie pentru forma corpului tau

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriImbracaminte
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari15895

Voteaza & Distribuie

Descriere

E acea perioada din an cand trebuie sa mergi la cumparaturi pentru un costum de baie, lucru care poate fi stresant, mai ales cand mintea si corpul nu sunt de acord asupra tipului de costum pe care trebuie sa-l porti. Decat sa te lupti cu realitatea (si poate cu greutatea), cumpara in functie de formele corpului tau. Alege-ti costumul de baie in functie de „problema" care te supara si vei putea sta la plaja confortabil si plina de incredere.

Sani mici - pluseaza acolo unde nu e

Daca iti doresti sa fi fost dotata un pic mai mult in partea de sus, cauta costume de baie al caror sutien are sarma sub cupa, desigur putin burete sau tot felul de incretituri si volanase. Toate acestea vor crea iluzia unui bust mai mare.

"Imblanzeste" o burtica

Pentru cele mai rotunjoare, care nu au chiar o talie de viespe, un costum de baie care distrage atentia de la burta ar trebui sa aiba un decolteu interesant sau alte detalii care atrag privirea: o bretea mai sofisticata, un imprimeu in zona sanilor, etc.

Creati curbe

Daca aveti un corp fara multe curbe, incercati un costum de baie al carui slip are detalii pe lateral. Volanase, funde, sireturi, o betelie indoita, te va ajuta sa creezi impresia unei siluete plina de curbe.

Sani mari - tine-i in frau

Pentru femeile cu sanii mai mari gasirea unui sutien care sa le stea bine este o treaba destul de dificila. Trebuie sa cauti un costum de baie cu cusaturi si material rezistente, cu bretele mai groase si evita sutienul in forma de triunghi.