Ce simbolizeaza alunitele?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari6549

Voteaza & Distribuie

Descriere

Chiar daca alunitele sunt cunoscute din punct de vedere stiintific sub numele de "nevi melanocitari" si sunt definite ca mici semne de culoare inchisa, acestea pot fi folosite pentru a analiza personalitatea unui persoane. Avand in vedere ca alunitele sunt pigmentari anormale ale celulor numite melanocite, acestea pot aparea oriunde pe piele. Cu toate acestea, multi oameni cred ca exista o anumita semnificatie in functie de plasarea acestor alunite pe corp. Aceste intelesuri reflecta caracterul sau personalitatea fiecarui individ. Chinezii, de obicei, cred ca in functie de locul alunitelor pe trup, persoana poate fi norocoasa sau ghinionista.


Semnificatiile alunitelor

Alunitele sunt plasate pe diferite parti ale corpului nostru, cum ar fi fata, partea superioara a corpului si partile inferioare. Indiferent ca aceste alunite sunt la vedere sau nu, ele au cu siguranta o semnificatie ascunsa in cultura chineza. Potrivit studiului, alunitele in puncte specifice de pe orice parte a corpului au anumite semnificatii. Aceste interpretari reflecta personalitatea, modul de viata si modul de a face fata diverselor situatii, abilitatea de a lua decizii precum si caracterul general.




alunita


alunita pe gat



Alunitele de pe gat

Daca ai o alunita in partea frontala a gatului, se spune ca te-ai putea trezi cu o avere neasteptata. In cazul in care alunita este prezenta pe oricare dintre partile gatului, ai putea avea o personalitate irationala. Cu toate acestea, daca aveti o alunita pe gat in spate, sunteti o persoana careia ii place sa duca o viata obisnuita si simpla.


Alunitele de pe umar

O alunita pe oricare parte a umarului ar putea indica o persoana sensibila si practica. Sunteti, de asemenea, o persoana responsabila, sincera, sociala si care leaga repede prietenii.


Alunitele de pe brate

Bratele includ urmatoarele parti ale corpului: maneci, axile, coate, incheieturile si degete. Pe fiecare dintre aceste parti alunitele au interpretari diferite, in functie de amplasarea lor exacta. Cu toate acestea, pe scurt, alunitele de pe regiunea bratelor indica faptul ca sunteti o persoana politicoasa si calma. Alunitele de pe axile inseamna ca faci fata situatiilor care sunt bine recompensate, de obicei, financiar. Ai putea fi, de asemenea, o persoana prudenta. Alunitele de pe coate indica dragostea pentru calatorii, iar alunitele de pe incheietura mainii tradeaza oameni de incredere si modesti in natura. Alunitele de pe degete inseamna lipsa de onestitate si un caracter exagerat.


Alunitele de pe abdomen

Regiunea abdomenului include pieptul sau sanii si zona ombilicului. Daca aveti o alunita pe fiecare parte a zonei pieptului, ati putea fi o persoana lenesa care adora sa se ​​bucure de lux in viata. Ati putea fi, de asemenea, o persoana care iubeste sa-si traiasca viata in orice mod posibil. Alunitele din zona buricului tradeaza persoane norocoase si care se bucura de viata de familie.


Alunitele de pe spate

Spatele este o parte foarte frecventa in care se gasesc alunitele pozitionate. Prin urmare, exista interpretari diferite in acest sens. Daca ai o alunita pe partea superioara a spatelui pe oricare parte, esti o persoana responsabila, care poate lua decizii bune, care are nevoie de schimbaru dar in cazul laturii feminine ai putea fi lipsita de eleganta. Alunitele de pe partile inferioare ale spatelui tradeaza in schimb persoane inteligente si creative, persoane de incredere care leaga prietenii de o viata foarte usor.


Alunitele de pe solduri

Regiunea soldurilor include talia, fesele si zonele pelvine. Alunitele de pe partile pelviene sugereaza capacitatea de a atinge succesul si bogatia. Ar putea inseamna, de asemenea, o persoana foarte pasionata. Alunitele pe ambele parti ale soldului tradeaza o persoana satisfacuta si spirituala, iar alunitele de pe partea din spate a soldului inseamna ca veti avea o viata sigura si usoara.


Alunitele de pe picioare

Regiunea picioarelor include coapsele, genunchii, gambele, tibiile, calcaiele si laba piciorului. Alunitele de pe partea din fata a coapselor inseamna ca persoana purtatoare este pozitiva si trateaza oamenii cu respect, iar cele de pe partea din spate simbolizeaza rabdare si pricepere in socoteli! Alunitele de pe genunchi indica un stil de viata extravagant, cu o multime de prieteni, si succes in viata cu munca minima. Cine are o alunita pe gamba si pe fluierul piciorului este o persoana ambitioasa. Cu toate acestea, alunite de pe calcaie inseamna priceperea de a-si face dusmani si a-si pierde prietenii cu usurinta, iar cele de pe laba picioarului inseamna ca persoana e bine imbracata.