Ce poate face aqua-gym-ul pentru tine?

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5363

Voteaza & Distribuie

Descriere

aqua-gym


Ati stiut ca aqua-gym-ul (exercitiile fizice in apa) are rezultate multiple si mult mai rapide decat exercitiile din sala de fitness? Printre ele se numara scaderea tensiunii arteriale, revitalizarea intregului corp, reducerea grasimii din corp cu pana la 25%, cresterea metabolismului, si, de asemenea important, ofera o stare generala de bine. Aqua-gym-ul este solutia nemaipomenita pentru situatiile in care, in mod normal, vi se recomanda sa nu faceti efort sau miscare: pentru excesul de greutate, pentru accidentari, si pentru dureri de spate. Chiar si in cazul in care orice alt sport e interzis.



Alergarea in apa (water running) este unul dintre exercitiile de aqua-gym si una dintre cele mai eficiente solutii pentru slabit si recuperare, deoarece presupune un impact minim asupra incheieturilor. Puteti face aqua-gym oriunde apa depaseste nivelul taliei. Deci, daca sunteti la mare sau la un lac de munte si vretii sa va intoarceti bronzata si poate putin mai supla, cu un corp tonifiat si cu o minte mai linistita, faceti cateva exercitii de water running dimineata cand mergeti la plaja.



Pentru aqua-gym nu aveti neaparat nevoie de instructiuni speciale. Evident, e indicat sa il practicati intr-un mediu organizat, cu un instructor, dar odata ce ati urmat cursurile si v-ati deprins cu exercistiile, puteti incerca chiar si la strand sau in piscina unei prietene. Aqua-gym-ul este un tip de fitness pe care atletii de performanta il practica cu regularitate in perioadele de recuperare.