Cadouri de nunta pentru miri

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari5598

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand vine vorba de a face un cadou de nunta unui cuplu proaspat casatorit, aveti mai multe optiuni din care sa alegeti.

Puteti oferi cadouri sentimentale, cadouri scumpe sau cadouri care vor fi utile in rutina de zi cu zi. Daca doriti sa le dati cadouri de nunta personalizate, atunci puteti alege cani de cafea cu domnul si doamna XYZ imprimat pe ele, brelocuri de chei lucrate manual, cu imaginile lor montate in ele. Puteti, de asemenea, sa personalizati cadourile cu monograma initialelor lor pe ele. Atat pentru mireasa, cat si pentru mire, puteti cumpara un abonament all inclusive la un spa sau la un salon de frumusete. Se pot relaxa inainte sau dupa nunta.

In cazul in care cuplul este va este foarte apropiat, le puteti face cadouri pentru luna de miere. Daca stiti care este destinatia in care vor pleca dupa nunta, le puteti cumpara un ghid turistic complet pentru acel loc special. Sau, ati putea chiar sa le sponsorizati luna de miere! Daca proaspetii insuratei se muta in casa noua, le puteti cumpara clasicele electrocasnice si orice alte obiecte de uz casnic, cum ar fi un set de vase, o masina de paine, o piesa de mobilier, etc. Si o carte de bucate se poate dovedi folositoare pentru tinerii casatoriti.

Gadget-urile electronice sunt mereu in topul cadourilor de nunta pentru miri. O camera video sau un aparat foto profesionist sunt cele mai bune cadouri pentru un cuplu, mai ales ca ii asteapta multe momente speciale impreuna. iPod-ul si accesoriile pentru iPpod, sunt, de asemenea, unele dintre cele mai populare cadouri pentru miri. Alte sugestii ar fi un set de pahare de vin, ceas de perete, rame sau albume foto in care ati adunat imagini cu ei.