Blue Nipple Boy - prima trupa romaneasca prezenta la Festival International de Benicassim

Detalii

CategoriiCultura
TaguriMuzica
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1140

Voteaza & Distribuie

Descriere


Blue Nipple Boy - prima trupa romaneasca prezenta la Festival International de Benicassim (FIB)


Dupa ce au participat la o competitie in care s-au inscris peste 1000 de trupe din Europa si nu numai, baietii de la Blue Nipple Boy au fost votati de public si de juriu in primele 14 semi-finaliste ale concursului. A urmat prima semi-finala care a avut loc pe 3 iulie la Londra, unde Blue Nipple Boy a impresionat juriul Supajam UK si s-a calificat mai departe, in marea finala a competitiei, alaturi de alte 6 trupe din Anglia si Irlanda.


Pe 8 iulie baietii au revenit la Londra pentru marea finala, in urma careia au fost desemnati de catre juriul britanic cea mai buna trupa din concurs, devenind astfel castigatorii competitiei "Fast Track to Benicassim 2013".


Premiul consta in participarea la celebrul festival FIB 2013 ce are loc in fiecarea an pe plaja din Benicassim, de langa Barcelona, festival la care nu a mai participat nicio alta trupa din Romania pana in prezent.


Pe 21 iulie 2013, Blue Nipple Boy vor urca pe aceeasi scena cu trupe ca The Killers, Artic Monkeys, Queen of the Stone Age, Miles Kane, Kaiser Chiefs, Beady Eye, La Roux si multi altii.


Competitia a fost organizata de Supajam.com, o binecunoscuta platforma muzicala din Marea Britanie. Din juriu au facut parte si promoteri ai festivalului, iar trupele s-au intrecut in Power's Bar din Londra.


Blue Nipple Boy au experienta festivalurilor mari, pe langa cele mai importante festivaluri din tara, acestia concertand anul trecut si in cadrul celebrului Sziget Festival din Ungaria.


Pentru mai multe detalii despre Blue Nipple Boy, verificati pagina lor de Facebook: www.facebook.com/WeAreBNB si canalul de YouTube al trupei: www.youtube.com/BNBofficialTV