Biroul Virtual

Detalii

CategoriiEconomie
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2942

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unii angajati lucreaza de acasa, locurile de munca sunt suplinite de la distanta, iar pentru acestia, existenta unui birou virtual nu este tocmai un vis. Desi pare un loc ideal, care iti permite conectivitate si un mediu de munca propice in orice zona, nu toti se pot bucura de aceste tipuri de birouri si raman in clasicele birouri de unde isi pot realiza munca precum trenuie.



Totusi, se pare ca persoanele care si-ar dori un astfel de birou virtual, special, au varste cuprinse intre 36 si 45 de ani, iar cei mai tineri, care se afla la inceputul profesiei, isi doresc sa experimenteze munca intr-o cladire cu birouri normale. Este oarecum normal, deoarece asa vad ei munca, asa o inteleg si asa vor sa profeseze.





birou virtual


birou virtual



Aceste rezultate au fost aflate in urma unui studiu in cadrul caruia au raspuns peste 5.700 de angajati din 113 tari. 30% dintre acestia au spus ca-si doresc sa munceasca intr-o companie de marca si sa poata sa-si aleaga singuri colaboratorii. Respondentii din Europa Centrala si de Est s-au axat mai mult de modul de relationare, considerand ca este foarte importanta intelegerea si relatiile bune la locul de munca, in diminuarea stresului produs de diferitele sarcini.



Dupa ani buni de stat la birou, cand munca ta tine de reserch pe Internet sau nu numai, cand reusesti sa-ti faci treaba si fara sa stai intr-un birou clasic, este oarecum normal sa vrei sa evadezi intr-un spatiu neconventional care poate fi altul in fiecare zi.


Au aparut si in Romania agentii inovative care vin cu diverse oferte de birouri virtuale pentru companiile care nu au nevoie de un birou clasic pentru efectuarea corespunzatoare a muncii. Aceste agentii ofera adrese, caci si aceasta companie trebuie sa primeasca corespondenta, care urmeaza sa fie si administrata.




birou virtual


birou virtual



De asemenea, si o linie telefonica speciala le va fi alocata, li se vor prelua si apelurile, in mod personalizat. Totodata, prin intermediul acestei agentii se vor putea inchiria in moduri avantajoase, sali pentru diverse sedinte. In acelasi timp, angajatilor li se va permite accesul la faxuri, copiatoare, imprimante si alte aparate utile muncii lor.



Pentru inceput, cei care apeleaza la aceasta solutie, aparent ciudata, sunt cei care vor sa traiesc in alt oras fata de cel in care isi doresc un birou si unde vor sa munceasca cu diferiti colaboratori, iar atata timp cat munca poate fi efectuata si de la distanta, dar e nevoie de cateva formalitati, se apeleaza la aceste servicii oferite de birourile virtuale.