Barbati atragatori care s-au nascut femei

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari23609

Voteaza & Distribuie

Descriere

Acesti barbati au cateva lucruri in comun. Sunt cu totii atragatori, au succes in domeniile de activitate, insa mai e ceva. S-au nascut femei. Procesul de schimbare de sex prin care au trecut i-a transformat in niste barbati sexy pe care nici nu i-am banui ca, in realitate, s-au nascut femei.

S-au nascut femei, iar acum sunt barbati sexy: transsexuali celebri

S-au nascut femei, iar acum sunt barbati sexy: transsexuali celebri

Balian Buschbaum

Balian Buschbaum

Balian Buschbaum

Balian Buschbaum s-a nascut in 1980 si a fost botezat Yvonne Buschbaum. Initial, Yvonne a fost una dintre cele mai bune atlete din Germania, concurand la probele de sarituri cu prajina. In 2007, Buschbaum s-a retras din activitatea competitionala din cauza unei accidentari si a inceput procesul lent de schimbare de sex. Un an mai tarziu, a suferit si interventia chirurgicala de schimbare de sex si si-a schimbat oficial numele in Balian, devenind un barbat adevarat.



Buck Angel{title}

Buck Angel

Buck Angel

Buck Angel

Buck Angel este o vedeta in comunitatea LGBT (Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender). Este producator de filme pentru adulti si castigator al premiului Adult Video News "Transsexual Performer of the Year" in 2007. In prezent, este invitat la numeroase conferinte si luari de cuvant pe tematici inrudite cu domeniul sau de activitate, in diferite companii si universitati.



Loren Cameron{title}

Loren Cameron

Loren Cameron

Loren Cameron

Loren Cameron este fotograf de origine americana, scriitor si activist transsexual. In munca sa, se axeaza pe portretele lesbienelor si ale transsexualilor. Capturile sale de imagine surprind corpul transsexualului si ofera subiectilor expusi in fata aparatului de fotografiat imagini care stau marturie tranzitiei de la stadiul de femeie la cel de barbat. In plus, scopul fotografiilor sale este sa sparga miturile pe care non-transsexualii le au in legatura cu persoanele care isi schimba sexul.



Ian Harvie{title}

Ian Harvie

Ian Harvie

Ian Harvie

Ian Harvie este actor de stand-up comedy si, uneori, isi foloseste statutul de transsexual in numerele sale comice. Ca si Buck Angel, este foarte cunoscut in comunitatea LGBT (Lesbian-Gay-Bisexual-Transgender) si a jucat alaturi de alte nume cunoscute ale stand-up comedy-ului.



Lucas Silveira{title}

Lucas Silveira

Lucas Silveira

Lucas Silveira

Lucas Silveira s-a nascut in Canada in 1979. Este cunoscut ca primul transsexual care a facut parte dintr-o trupa rock ce a semnat un contract cu o mare casa de productii. Este solist si chitarist al trupeu The Cliks si se ocupa si cu compunerea pieselor. Recent, a lansat si un album solo.



Katastrophe{title}

Katastrophe

Katastrophe

Katastrophe

Pe numele adevarat Rocco Kayiatos, Katastrophe este cantaret de muzica hip-hop si producator muzical. Este cunoscut ca primul solist hip-hop ce a anuntat oficial ca este transsexual.



Thomas Beatie{title}

Thomas Beatie

Thomas Beatie

Thomas Beatie

Thomas Beatie a devenit celebru in urma faptului ca a nascut trei copii. S-a nascut femeie, insa a inceput un tratament medicamentos pe baza de hormoni pentru dobandirea trasaturilor masculine. Si-a pastrat totusi organele reproductive tocmai pentru a putea avea copii. Sotia sa, care este sterila, a fost de acord ca sotul ei sa fie inseminat artificial cu sperma unui donator si iata ca, in prezent, au trei copii impreuna.



Ryan Sallans{title}

Ryan Sallans

Ryan Sallans

Ryan Sallans

Ryan Sallans s-a nascut Kimberly Ann Sallans insa, cu ajutorul histerectomiei si a tratamentelor hormonale pe care le-a urmat, s-a transformat in barbat. Militeaza pentru drepturile transsexualilor si se implica intens in educarea populatiei cu privire la statutul transsexualilor si al sistemului sanitar. A aparut in numeroase publicatii si reviste, ba chiar si la schow-ul Larry king Live.



Andreas Krieger{title}

Andreas Krieger

Andreas Krieger

Andreas Krieger

Andreas Krieger a fost in urma cu ceva ani aruncatoare de greutati in trupa feminina de atleti a Germaniei. Inca din adolescenta, i-au fost administrati steroizi anabolizanti, fara ca el sa stie, fapt ce a avut drept consecinte masculinizarea treptata a trasaturilor sale fizice si a atitudinii. In 1990 s-a retras din activitatea competitionala iar, sapte ani mai tarziu, se supunea unei interventii chirurgicale de schimbare a sexului si devenea barbat. Ulterior, Andreas a declarat ca si-ar fi dorit sa nu-i fi fost administrati steroizii, pentru ca si-ar fi dorit sa descopere singur care ii este orientarea sexuala.