Animalul zodiei tale - Leu

Detalii

CategoriiStiinta
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2374

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stiti foarte bine ca un horoscop va poate informa cu privire la relatiile amoroase, dar si in privinta relatiilor de prietenie si alte afinitati.



Cerul fiecaruia este bogat in informatii despre aceste aspecte ale vietii, si ar fi nedrept sa uitam de prietenii nostri patrepezi, care ne aduc un strop de bucurie in viata.


Leu

Aveti nevoie de un animal spectaculos, care sa atraga privirile tuturor. V-ar placea la nebunie sa va plimbati cu o pantera in lesa, dar stiti foarte bine ca acest lucru este imposibil si chiar ilegal. In locul ei, insa, puteti adopta un caine atipic: un frumos ogar afgan, rapid si arogant, v-ar putea face observat. Nici un setter englez aristocratic nu va displace, fiind atat de sic! La capitolul "animale rare": de ce nu o chinchilla? Daca niciuna dintre aceste sugestii nu va sunt la indemana, puteti adopta intotdeauna o pisica! Este, totusi, putin riscant pentru ca se pot isca conflicte pe baza suprematiei intre dvs si ea. Dar, daca va puneti de acord, relatia voastra poate fi o frumoasa poveste de prietenie.