Alimente ce te fac mai sexy

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2041

Voteaza & Distribuie

Descriere

Alimente ce te fac mai sexyAnotimpul rece a fost cum a fost, ca nu ne-am afisat trupul mai deloc. Dar ce ne facem vara, cand nici daca vrem nu ne putem ascunde trupul? Nu e nici costisitor si nici nu implica vreun efort desavarsit. E vorba de cateva alimente magice pe care daca le vei include in meniul tau vei fi de-a dreptul sexy.


1. Germenii de grau


Cu un continut bogat in vitamine si fermenti necesari pentru reglarea metabolismului, graul incoltit s-a dovedit un stimulator considerabil al organismului nostru.


2. Fructele de padure


Sunt dulci, abunda in vitamine si constituie adevarate resurse de minerale pentru organismul tau. Un castron de fructe de padure e suficient pentru ca frumusetea ta sa fie tot mai pregnanta.


3. Pepenele rosu


Pepenele rosu contine enzime si acizi organici, surse de dezintoxicare a organismului. Extrem de savuros, mai ales in zilele toride de vara, acest fruct e un adevarat purificator al organismului de substante nefolositoare.


4. Avocado


Folosit din vremea aztecilor, acest fruct iti va face parul mai matasos si mai sanatos. Cum sa faci din avocado un atu pentru parul tau? Prepara-ti masti cu avocado si ulei pentru masaj. Se gaseste si de cumparat, daca doresti. Efectele pozitive nu vor intarzia sa apara.


5. Uleiul de seminte de in


Acest ulei are rezultate formidabile in reglarea tranzitului intestinal, datoritul continutului de lecitina.

Pe langa acest avantaj, uleiul de seminte de in are efecte antiinflamatoare, cardioprotectoare si de reducere a grasimilor din sange, lucru deosebit de important. Achizitioneaza-l cu orice pret.


6. Apa


Ti se pare imposibil sa bei 8 pahare de apa pe zi? Astfel pielea ta va straluci iar rinichii vor avea o mai buna functionare. In plus, vei scapa de oboseala si aspectul palid de alta data.


7. Nucile


Cu un continut bogat de minerale si vitamine, nuca iti va curata tenul iar aspectul fetei tale va fi mult mai placut vederii si atingerilor.


Nucile sunt un tratament exceptional pentru persoanele afectate de acnee.


8. Somonul


Bogata in acizi grasi omega 3, carnea de somon, contribuie la indepartarea cearcanelor si a ridurilor fine din jurul ochilor.


Avand in vedere aceste beneficii trebuie sa-ti completezi lista ta clasica de cumparaturi cu aceste alimente. Vei vedea cat de usor e sa fi atat de sexy!