Ai grija de partile corpului tau pe care el le iubeste

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari3212

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stim ca vrei sa fii frumoasa pentru tine, ca sa te simti bine in pielea ta. Dar daca totusi vrei sa te pui in valoare pentru a-l cuceri pe el sau pentru a-i intretine pasiunea vie, iti dam cateva sfaturi sa iti usuram munca.

1. Parul

Fie ca ai parul cret, fie ca vrei sa-l indrepti, ai grija si de aroma lui. Foloseste un balsam cu un miros puternic de fructe, flori sau fresh, si garantat, iubitul tau il va remarca si cu siguranta, abia isi va tine departe degetele de parul tau. Pentru ca parul e unul dintre punctele de interes ale barbatilor.

2. Ochii

Chiar daca nu iti spune mereu ca e indragostit de ochii tai sau nu-i complimenteaza prea des, asigura-te ca din cand in cand il ajuti tu sa o faca. Schimba din cand in cand machiajul ochilor si neaparat pune accent pe gene. Nu degeaba vezi in desene animate o femeie care da lasciv din ele. Atentie insa! Nu exagera cu fardurile pentru ca asta chiar nu le place barbatilor. Discretia e cuvantul de ordine.

3. Pielea

N-o observa el chiar cat de stralucitoare e, insa cu siguranta poate simti cat de fina e la atingere si cat de bine miroase. Exista multe produse cosmetice dermatologice, asa ca nu te zgarci cand vine vorba de creme, uleiuri sau lapte de corp. Ah, si ai grija sa alegi o aroma care-i place si lui.

4. Clavicula si curbura gatului

Daca n-ai experimentat pana acum pe pielea ta sarutul iubitului pe clavicula sau pe crubura gatului, cu siguranta ai vazut-o in vreun film sau fotografie. Nu stim exact de ce, dar zona asta pare sa le atraga atentia. Poarta-ti parul ridicat si bluze cu un decolteu amplu, stil barcuta. Lasa zona libera, fara margele si alte briz-brizuri. O sa vina si sarutul.

5. Ombilicul

Zona ombilicului e o zona erogena. El stie asta si tu stii asta. Drept pentru care, nu neglija aceasta parte a corpului cand faci dus.

6. Curbele

Daca ai impresia ca un barbat se da in vant dupa un trup scheletic, te inseli amarnic. Barbatii iubesc cu ochii, asa ca trebuie sa le arati ce vor sa vada. Sani, fund si curbe. Nu vorbim despre obezitate sau celulita, da\' nu trai cu impresia ca il vei cuceri mai repede sau definitiv daca esti mai slaba. Asta e doar o obsesie de-a femeilor. Cu cat esti mai voluptoasa, cu atat te va placea mai mult. Intreaba-ti un amic si te vei convinge. Ca sa ai curbe armonioase, du-te la sala, nu te indopa cu diverse chestii nesanatoase.

7. Sanii

S-ar putea sa te inseli si la capitolul sanilor, daca ai impresia ca toti sunt innebuniti dupa sanii mari. Nu toti sunt. Tot ce trebuie sa faci e sa-i pui in valoare, mici, mari, rotunzi, oricum ar fi ei. Lenjeria intima sexy ii va face sa uite de marime chiar daca sunt obsedati de ea.