5 motive pro-epilare

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1577

Voteaza & Distribuie

Descriere

Epilarea ofera pielii o finete de durata
Prin epilare obtineti o piele neteda care dureaza pana la 4 saptamani. Asta datorita faptului ca parul este inlaturat de la radacina ceea ce inseamna ca dureaza mai mult pana creaste fata de cazul in care este eliminat prin metode care actioneaza doar la suprafata, cum ar fi lama si cremele depilatoare. In plus, cand creste, firul este mai moale si mai fin decat inainte.

Epilarea nu este doar pentru picioare
Fie ca optati pentru ceara, fie pentru un epilator (disponibil cu diferite dispozitive), toate zonele acoperite cu par pot deveni fine. Nu este periculos sa va epilati peste tot, aceasta este o optiune personala.

Epilarea este excelenta pentru pielea sensibila
Cea mai comoda metoda de epilare este cea de acasa. Femeia moderna, prefera sa se epileze in baia proprie, deoarece ii economiseste timp. Ideal pentru pielea sensibila este epilatorul, care in timp a evoluat atat de mult incat orice fel de piele sa se simta bine dupa ce parul este smuls. Epilare este o optiune grozava pentru sezonul rece, atunci cand indepartarea parului poate irita pielea.

Epilarea ajuta parul sa creasca mai putin vizibil.
Cand firele de par sunt eliminate de la radacina, ele vor creste mai moi, cu o textura mai subtire fata de firele indepartate cu un aparat de ras. Apoi, parul creste cu o viteza diferita in functie de faza ciclului de crestere si, de asemenea, nu va mai creste la fel de mult dupa primele cateva epilari.

Epilarea este tandra
Tot epilatoarele noi au diferite moduri pentru a minimiza disconfortul din timpul epilarii - sistemul cu apa, care calmeaza dupa epilare si rolele de masaj care stimuleaza pielea inainte, reduc durerea.