5 destinatii exotice care nu trebuie ratate

Detalii

CategoriiTurism
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari1399

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sunteti pasionati de peisaje exotice acoperite cu nisip multicolor, de shopping sau sporturi extreme? Iubiti soarele si vreti sa va racoriti in valurile unei mari de culoare turcoaz? Sunteti interesati de multiculturalitate sau istorie?

Iata cateva destinatii exotice care va ofera toate acestea, indiferent de tipul de vacanta sau compania pe care o alegeti.

Dubai – Emiratele Arabe Unite
Este o destinatie care satisface absolut toate preferintele turistului. Gasiti de la peisaje desprinse din insulele pustii, pana la constructii zgarie nori, care gazduiesc locuri de cazare, restaurante, locuri de relaxare, entertainment, sport si magazine. Desi vorbim de o destinatie exotica de lux, exista numeroase reduceri si oferte care fac accesibil un concediu in Dubai.

Cape Town – Africa
Un relief muntos inconjurat de plaje cu nisipuri albe. Una din cele mai populate destinatii exotice din lume. Gazduieste un amalgam de popoare, culturi si religii, de accea se gasesc de la strazi impanzite de pravalii cu tesaturi traditionale si obiecte de artizanat, pana la mall-uri in stil american si case de mode.

Sydney – Australia
La numai cativa kilometri de centrul orasului se afla cea mai renumita plaja din Australia, Bondi Beach. Surfing, scuba diving sau snorkeling sunt numai cateva din activitatile de care va puteti bucura la malul Oceanului Pacific. Mereu supraglomerata, este numita ca fiind "plaja celor mari".

Rio de Janeiro – Brazilia
Un oras cu o mare putere de seductie, care lasa amprente in inima turistului. Plaja, soare, samba, traditii culinare, fotbal…. Distractii suficiente pentru a tine orice turist ocupat, indiferent de durata concediului. Daca ajungeti pana in Brazilia nu ratati peninsula Buzioz, un loc in care veti descoperi tainele pescaritului.

Barcelona – Spania
Un oras cosmopolit, cu o istorie vasta si cu numeroase obiective turistice. Este o destinatie exotica, aproape naturala, fiindca majoritatea plajelor sunt artificiale, din pricina solului pietros. Acest lucru insa nu opreste peste 7 milioane de turisti anual sa se scalde in valurile marii. Iar pentru ca vorbim de o destinatie exotica europeana si costurile sunt mult mai reduse. Plajele Southernmost si Nova sunt cele mai populate.