Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

10 vedete care au pozat pentru Playboy

Cinema - Televiziune

De-a lungul istoriei celei mai de succes reviste pentru barbati publicata vreodata, s-au adunat o multime de vedete dintre care putem alege pentru compilarea unei liste de zece vedete internationale care au pozat pentru Playboy. Legendara Marilyn Monroe a fost modelul primei coperte a revistei si de atunci multe alte actrite i-au urmat exemplul.

1. Marilyn Monroe. Decembrie 1953.

Primul numar al revistei Playboy, publicat in decembrie 1953 a avut-o pe coperta si in posterul din mijloc pe iconica actrita Marilyn Monroe. Fotografiile au fost facute in 1949 de Tom Kelley si folosite intr-un calendar inainte ca Hugh Hefner sa cumpere una pentru a o folosi pentru poster. In 2007, revista a vandut 20.000 de exemplare retiparite ale acelei editii la pretul de 25 de dolari fiecare.

Marilyn Monroe pe coperta primului Playboy

Marilyn Monroe pe coperta primului Playboy

2. Kim Basinger. Februarie 1983.

Kim Basinger a pozat goala pe plaja. Frumoasa blonda a fost, de asemenea, o fata Bond, si este una dintre actritele care a aparut in Playboy si a castigat si un Premiu Oscar, (la categoria „cea mai buna actrita" pentru rolul din LA Confidential). Raspandirea fotografiilor sale pare sa fi ajutat cu adevarat la decolarea carierei ei, iar unul dintre rolurile ei este putin ironic: interpreteaza o reporterita in filmul Ready to Wear care e foarte jignita de nuditate.

Kim Basinger in Playboy 1983

Kim Basinger in Playboy 1983

3. Madonna. Septembrie 1985.

In 1979, fotograful Martin Schreiber ii facea poze nud pe atunci necunoscutei Madonna. Acesta a vandut pozele revistei Playboy in 1985, cand cariera ei era in plin avant. Revista a folosit fotografiile pentru numarul din septembrie 1985 si cita pe coperta: „Madonna nude, ulinke a virgin... for the very first time." Madonna trebuia sa faca din aparitia ei in Playboy una memorabila, asa ca nu si-a epilat parul de la axie in foarte artisticele fotografii alb-negru. Este una dintre cele mai renumite femei din lume si unul dintre cele mai puternice sex-simboluri din toate timpurile, iar aparitia ei in Playboy a facut din acel numar unul dintre cele mai cumparate si cele mai cautate.

Madonna in Playboy

Madonna in Playboy

4. Sharon Stone. Iulie 1990.

Sharon Stone a devenit cunoscuta datorita aparitiei ei in filmul Total Recall, inainte sa pozeze in Playboy. In pictorialul alb-negru apare topless si intr-un costum de baie transparent. Ulterior, a jucat intr-unul dintre cele mai faimoase filme din punct de vedere sexual din toate timpurile: Basic Instinct. Nu s-a sfiit niciodata sa isi arate trupul si pe buna dreptate pentru ca a facut multi barbati sa viseze si multi baieti au trecut pragul spre barbatie.

Sharon Stone in Playboy 1990

Sharon Stone in Playboy 1990

5. Drew Barrymore. Ianuarie 1995.

Aceasta copila-actrita s-a transformat intr-un copil salbatic, cum poate fi vazuta din cauza alegerii ei de a poza pentru Playboy. Fotografiile ei nud in fata unei piscine, intr-un top roz transparent, cu tatuajele la vedere, merg mana in mana cu personalitatea ei bizara. E in showbiz de multa vreme si inca se tine bine.

Drew Barrymore in Playboy 1995

Drew Barrymore in Playboy 1995Comentarii


 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)