Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

10 plante de apartament... otravitoare

Hobby

Plantele de apartament, cele pe care le ingrijim zilnic, care asezate in ferestre dau o imagine boema caselor noastre, care ne purifica aerul din interior si cu care mai povestim din cand in cand, ca se spune ca le face bine cate-un astfel de alint, pot sa fie si daunatoare.

Nu putem sa le contestam efectele benefice, insa exista unele plante exotice de apartament care contin in componentele lor substante otravitoare. Acestea sunt periculoase in special in cazul in care copiii sau animalele pot sa inghita parti din plante. Iata 10 plante de apartament care pot provoca efecte toxice, plante exotice care ar trebui evitate sau amplasate in locuri greu accesibile celor mici.

Flamingo - Anthurium andraeanum

Floarea Flamingo

Floarea Flamingo

Planta Flamingo are nevoie de apa din abundenta vara si primavara, iar iarna cat mai putina apa necalcaroasa. Flamingo este o planta de apartament care trebuie tinuta in locuri mai umbroase. Aceasta planta de apartament are substante otravitoare in toate partile sale. In cazul intoxicarii cu aceasta planta, apar simptome precum arsurile, dificultati in inghitirea mancarii si raguseala.Comentarii


 

Va rugam asteptati...

Comenteaza

Informatii personale

(Nu va fi afisat)
captcha Refresh

(Optional)