10 metode de a arde caloriile

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriFitness
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2626

Voteaza & Distribuie

Descriere

scariPentru ca fiecare zi arata la fel si jobul nu-ti permite sa te bucuri de putin mai mult sport noi iti punem la dispozitie 10 metode de a arde mai multe calorii facand aceleasi activitati pe care le faci in fiecare zi:



1. Mareste distanta de mers pe jos! Parcheaza masina la cateva strazi de birou, mall sau cafenea si deplaseaza-te pe jos pana la destinatie. Fa-ti timp zilnic pentru cel putin 30 de minute de mers pe jos.



Daca lucrezi prea mult, transforma pauza de masa intr-o scurta plimbare. De mancat, se poate manca si la birou. Iar daca vremea nu-ti permite, imbina utilul cu placutul si da o raita prin magazine.



2. La job incearca sa te ridici de cat mai multe ori de pe scaun. Du-te in vizita la colegii din alte departamente si vorbiti fata in fata in loc sa vorbiti la telefon sau pe messenger.



3. Urca pe scari, nu folosi liftul.



4. Acasa, fa curatenie cat mai des! Sa speli geamuri, sa aspiri sau sa stergi praful e sportul cel mai ieftin si cu cele mai multe rezultate, atat pentru tine cat si pentru casa ta!



5. Seara, la cina, in loc de paste, alege o friptura. Mestecatul indelungat te ajuta sa arzi mai multe calorii!



6. Bea bea cafea naturala sau ceai verde pentru a-ti activa metabolismul.



7. Mananca mai putin, dar mai des.



8. Mancarea picanta te va ajuta sa "arzi" mai multe calorii decat mancarea normala.



9. Obisnuieste-te sa iti intinzi picioarele. O poti face fie miscandu-le, fie jucandu-te cu o minge in timp ce stai asezata. Genul acesta de miscari pot arde pana la 500 de calorii pe zi!



10. Temperatura din camera in care dormi, are de asemenea un efect asupra arderii caloriilor. Iarna , temperatura "medie" e cea indicata in dormitor si incearca sa dormi invelita cu o patura subtire. Vara, prietenul tau e aerul conditionat. Un mediu rece iti forteaza corpul sa produca mai multa caldura, prin urmare sa arda calorii.