Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

Servicii auto

TESTER DIAGNOZA AUTO DELPHI DS100

Domeniu de activitate Serviceauto
Descriere firma VandtesterprofesionaldediagnozaDelphiDS100cusoftdediagnozainlimbaromana.Estecompusdindouacomponente,unPocketPCpecareseruleazasoftuldediagnozasiunitateadediagnozapropriu-zisacarecomunicacuminicalculatorulprinbluetooth.Poatediagnosticatoateprotocoaleledecomunicarealemasinii,inclusivCAN.Sepotcitisistergecodurilededefect,sepotvizualizaparametriimasiniiintimpreal,sepotfaceuneleadaptariinsetariledebazaalemasinii.
Servicii oferite VandtesterprofesionaldediagnozaDelphiDS100cusoftdediagnozainlimbaromana.Estecompusdindouacomponente,unPocketPCpecareseruleazasoftuldediagnozasiunitateadediagnozapropriu-zisacarecomunicacuminicalculatorulprinbluetooth.Poatediagnosticatoateprotocoaleledecomunicarealemasinii,inclusivCAN.Sepotcitisistergecodurilededefect,sepotvizualizaparametriimasiniiintimpreal,sepotfaceuneleadaptariinsetariledebazaalemasinii.
Oras alesd
Judet Bihor

Descriere

Vand testerprofesional de diagnoza Delphi DS100 cu soft de diagnoza in limba romana. Este compus din doua componente, un PocketPC pe care se ruleaza softul de diagnoza si unitatea de diagnoza propriu-zisa care comunica cu minicalculatorul prin bluetooth. Poate diagnostica toate protocoalele de comunicare ale masinii, inclusiv CAN. Se pot citi si sterge codurile de defect, se pot vizualiza parametrii masinii in timp real, se pot face unele adaptari in setarile de baza ale masinii.

Email prieten